Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne łączenie z serwerem

Mercyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj chciałam nauczyć koleżankę grać w counter-strike, więc szukałam pustych serwerów. Weszłam chyba na niewłaściwy serwer, ponieważ od tamtej pory, gdy naciskam "E" oraz "F" itd łączy mnie na jakiś serwer. Patrzyłam w Configu, jednak wszystko jest normalnie. Dzisiaj reinstalowałam CS'a jednak nic to nie dało, tyle że gdy odpalam grę, nie widzę nawet menu, ponieważ od razu łączy mnie na jakiś serwer. Dodam jeszcze, że nie mam żadnego pliku o nazwie "userconfig" oraz "autoexec" Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ty się pierw naucz grać w cs'a. Usuń config i sprawdź potem spójność plików. Podaj więcej informacji. Jak dobrze rozumiem włączasz cs'a naciskasz ''e'' i łączy Cię z tym pustym serverem co na niego wszedłeś?

Opublikowano

Nie, łączy mnie na jakiś inny, gdzie są gracze. Włączam cs'a i łaczy mnie na serwer, więc wychodzę. Wchodzę na serwer, na którym gram dosyć często, naciskam "E" lub "F" i łączy mnie na ten sam serwer jak po włączeniu cs'a.

Usunęłam config, jednak dalej to samo.

Opublikowano

Co wy pierdzielicie? Nie ma żadnego wirusa. Znasz jakieś wirusy które by łączyły na serwer? Hahahaha.

A co do tego to po pierwsze steam czy non steam? Po drugie sprawdź w folderze z cs'em czy masz jakiś dziwny config. Są serwery które pobierają ci configi i poprzez naciśnięcie jakiegoś klawisza wyświetla się reklama serwera lub nie świadowie wchodzisz na niego.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Nie mówię o "configu" jako tako config.cfg tylko mówię o różnych plikach z rozszerzeniem cfg. Mogą się różnie nazywać i w nich mogą być te bindy i inne rzeczy.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

1.Wpisz w konsoli komende unbind all

2.Otwórz gamemenu.res i wklej to

"GameMenu" { "1" { "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" "command" "ResumeGame" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect" "command" "Disconnect" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "4" { "label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList" "command" "OpenPlayerListDialog" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "8" { "label" "" "command" "" "OnlyInGame" "1" } "9" { "label" "#GameUI_GameMenu_NewGame" "command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog" } "10" { "label" "#GameUI_GameMenu_FindServers" "command" "OpenServerBrowser" } "11" { "label" "#GameUI_GameMenu_Options" "command" "OpenOptionsDialog" } "12" { "label" "#GameUI_GameMenu_Quit" "command" "Quit" } }

lokalizacja to \Counter-Strike 1.6 v43\cstrike\resource.

3.Uśun plik userconfig.cfg i config.cfg jeśli masz bindy to sobie skopiuj gdzieś.

Odpisz jeśli będzie działać.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...