Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matchmaking server picker - region dla Polaków

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matchmaking server picker ten programik zapewne każdy zna. Jak myślicie który region dać żeby mieć większe szanse na polaczków w teamie gdybym musiał grać sam albo w niepełnym składzie ?

Opublikowano

Ty serio chcesz grać z polaczkami? Lepiej wybierz sobie eu west i graj z niemcami, przynajmniej ogarniają.

Trafiłem 2x na Niemców, wszyscy darli się że aż uszy bolały, jakby byli w domu sami, nie lepiej ze Szwecją?

Opublikowano

Trafiłem 2x na Niemców, wszyscy darli się że aż uszy bolały, jakby byli w domu sami, nie lepiej ze Szwecją?

Pingi będziesz miał duże. 

­

Opublikowano

Ludzie, opamiętajcie się. Nie istnieje takie coś jak ogarnięta nacja w cs'ie. W każdym państwie są zjeby i nie ważne jak bardzo byś próbował tego uniknąć, nie uda ci się to. Graj z kolegami, albo wcale. Innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

Totalny random na jakich ludzi trafisz :)
Ja kiedyś grałem w składzie 1 Rosjanin, 3 Szwedów i grało się dobrze.
Co do grania z Polakami to nie polecam, zaczną przegrywać i drzeć mordę.

Pozdrawiam.

4692515714.png
Opublikowano

Co to za roznica z kim sie gra ? Polak wyzywa i placze rusek niemiec i inni tak samo jecza i stekaja dzis mialem typa co przez 15 rund mial 4fragi i pisal gg caly czas z takim podejsciem grac w cs...

Nie lubie jak ktos chce kogos wykikowac czy sie wyzywaja czy jak ktos nie chce dropnac komus broni na respie czy gtos pisze noob team gg hax itp nie wiem po co to napisalem ale se napisalem

Opublikowano

Co to za roznica z kim sie gra ? Polak wyzywa i placze rusek niemiec i inni tak samo jecza i stekaja dzis mialem typa co przez 15 rund mial 4fragi i pisal gg caly czas z takim podejsciem grac w cs...

Nie lubie jak ktos chce kogos wykikowac czy sie wyzywaja czy jak ktos nie chce dropnac komus broni na respie czy gtos pisze noob team gg hax itp nie wiem po co to napisalem ale se napisalem

Tylko w 80% gier z polakami na kilka gier trafia się paru normalnych.

Reszta wyje i drze ryj do mikrofonu albo gdy jest parę rund przewagi dla przeciwników

zaczyna pisać "GG", "NOOB TEAM"...

Pozdrawiam.

4692515714.png
Opublikowano

Ty serio chcesz grać z polaczkami? Lepiej wybierz sobie eu west i graj z niemcami, przynajmniej ogarniają.

Jak ci dobierze Szwedów to wygrałeś mecz, yebać polaczków

Zgodzę się, bo polaczki zaczynają płakać jak zaczyna się utrata rund :).

Polaczki Polaczki Polaczki  no jeszcze raz polaczki tylko z malej litery ile lat to jeszcze bedzie ze polak wyzywa od polakow? tak placzecie na "POLACZKUF" a sami gracie jak warzywa pewnie a jak przegrywacie mecz to juz wina tego co zamyka bo was nie wycarowal zachowujecie sie jak ciapaci "nigga nigga nigga".

TOp:Nie wazne co ustawisz to i tak dostaniesz rozny team nie da sie grac z full polakami enemy i w teamie zamiast sie bawic w te programy znajdz sobie ludzi do grania na grupach albo na arenach 1v1 3 minuty i masz cala 5 do grania 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...