Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAN w Bystrzycy Kłodzkiej (Dolnyśląsk)

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w Bystrzycy Kłodzkiej (15km od Kłodzka) odbędzie się LAN 5-6 grudnia br. Chciałbym w nim wystartować i zgarnąć nagrody, lecz jestem w takim wieku (22lata), że nikt z moich znajomych w LOLa nie gra, dlatego piszę tu.

Szukam osób do teamu z okolic Kłodzka lub Dolnegośląska. Do wygrania są cenne nagrody (pieniążki, fanty i RP), poziom LANu nie będzie mega wysoki dlatego wszystko jest możliwe. Osoby np z Wrocławia mogą przekimać się w Kłodzku za kilka złotych lub ewentualnie u mnie. 

Więcej info na PW bądź tu pod tematem, szukam ludzi przynajmniej z liceum o umiejętnościach wysoka platyna, diament lub wyżej. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ty no ciekawa sprawa, chetnie bym zagral na topie. 

Dam info wkrotce czy dam rade pojechac, gorzej z kontem na eaście, bo teraz mam tylko na weście konto, ale ogarnie sie jakies od kumpla :D

Mój skill diamond, woj.łódzkie jestem w stanie wygrać, adc pozycja

Ty przeciez skrypcisz

///

Btw. Jest gdzies jakas strona dotyczaca tego LANA? Nie wiem czy sie oplaca xP

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jamajkas napisz pw jak możesz jestem z Barda ( do kłodzka do technikum chodzę więc spoko i z dojazdem tez problemow nie bedzie bo prawko jest XDD) na razie mam plat 5

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...