Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto do 5k

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bete e46 sobie na starcie wybij co najmniej 10k musiałbyś wyłożyć.  Jak już to może e36 trafisz choć wątpie. Golfa 1.9 tdi chcesz? A na paliwo wgl. będziesz miał? :D Jak na auto tyle masz to szukaj na początek czegoś z lpg najlepiej i nie dużym silnikiem najlepiej 1.4 / 1.6.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Multipla jest w dobrej cenie, auto niezawodne  i swoją stylistyką odrzuci złodziei :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Polecam astre II G fajne zwinne auto auto w diesla 2.0 ecoboost ewentualnie patrz w benzynie, dobre pod gaz. Kupuj auto które ma tanie części jak każdy wie w takie auta niestety trzeba mieć trochę kasy na start przy częściach eksploatacyjnych rozrząd, hamulce, zawieszenie. Polecam to auto ponieważ kolega ma właśnie takie ładnie śmiga, ma pokręcone lekko do 140 i ładnie to wygląda podczas wyprzedzania.

Opublikowano

może bmw z3? na olx znalazłbyś może "mocno używane" za okrągłe 5 koła, ew. 6-7.

(BMW DWU DRZWIOWE).

@ down

Jo idź tam jeździć fiatem 126 xD

Dałem tylko przykład, bekowy bo bekowy ale dałem #spasiba_ziomeczq :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Witam jakie auto do 5k myslalem nad golfikiem 1.9 tdi , becia e46 lub audi

e46 do 5koła? chyba styrany angol hahahaha xD

golfik? 2/3/4?

może bmw z3? na olx znalazłbyś może "mocno używane" za okrągłe 5 koła, ew. 6-7.

(BMW DWU DRZWIOWE).

Z3 hahahahaha kolega wygrał dzisiaj ahahahahah :v

@topic

musisz się określić, czy chcesz diesla/benzynę, rodzaj nadwozia - kombi/coupe/sedan/hatch :) bez tego niczego nie można zaproponować :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Pytaj na forum dla no-life'ów o samochód ;___; od tego są specjalistyczne fora. Zaraz jakiś janusz biznesu wciśnie ci złom i będziesz marudził...

Już moderatorzyny warna dały... cóż...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja na Twoim miejscu wzielabym jakiegoś Opla. Jakiś dobry sprzęcik powinieneś ogarnąć za te pieniądze. ;)

Nie lubie opelów xD

@ to 

Najlepiej na gazie,tylko na dojazdy do szkoły, auto nie musi być pro elo elo chcę aby mało spalało i sie nie psuło ( moja yariska ma 13 lat i nic nie wymieniane :D)

sygna.png

Opublikowano

Witam jakie auto do 5k myslalem nad golfikiem 1.9 tdi , becia e46 lub audi

Jakbyś doprecyzował do czego auto/gdzie jeździsz(miasto/mieszany/trasa). Za 5k to od razu odpadają marki audi/bmw i inne z tych "exclusive". Sam mam zamiar kupić 1.9 tdi 110km golfa jako pierwszy własny popylacz- średnio 5.5l/100km( z racji, że mój tata miał golfa 3 tylko, że w benzynie to samochód nie do zajechania i tani w eksploatacji, prosty w naprawie itd.). Gazu bym nie brał z nim zawsze problemy moją ciotka ma peugeota- gaz to śmierdzi/szarpie, a znowu druga ciotka ma fiata  w gazie to j****y nie che iśc powyżej 80km/h. 1.9 tdi te stare silniki mają dobrą opinię, ale tu masz do wyboru 90/110km (o tym małych silnikach 1.9 i np 65km nie wspominam) jeden te 110km podobno mniej  pali, ale 90 niby mniej awaryjna(tu się rozchodzi o turbine w 110 jak sie daje w palnik trzeba go ostudzić zanim się go zgasi i pójdzie w pizdu ofc. wymiana oleju filtrów itd. to rzecz oczywista, więc jeśli się nie ma Alzheimera to ludzie polecają bardziej 110km niz 90)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...