Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na lepszą grafikę do Skyrima, ma ktoś?

Hazi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey możecie podać nazwę moda (jeżeli taki istnieje) który polepsza grafike całej gry a nie tylko np. drzew czy drzwi. Chodzi mi oto,zeby sciagnąć 1 moda ewentualnie 2 i cieszyć sie ładną grafą.Podam dane kompa,zeby fps nie spadły do 5

Procek : i3 530 2.93 GHz

Grafa : gts 250 (512mb)

ram : 4 gb

windows 7 64bit

Ogl gram magiem,to chciałbym,żeby mod polepszał wygląd ,,dłoni,,

Ps Jakies rady z drzewkiem ? Myślałem o wymaxowaniu zniszczenia a potem inne(nie lubie przyłowyłania) tylko jakie ???

card.png

Opublikowano

Nie ma jednego moda na wszystko.

• Skyrim HD 2k Textures
  • Tamriel Reloaded (ten mod lub poprzedni)
  • ENB np. Seasons of Skyrim
  • Climates of Tamriel
  • Mody z serii. Vivid
  • Flora Overhaul

Jeśli chodzi o dłonie to:

• UNP lub jakikolwiek mod na ciało
  • Tender Hands

P.S

DLC podane przez pana wyżej nie jest złe, ale w porównaniu z tym, co masz na nexusie, jest do niczego. 

Opublikowano

Z enbseries, jest to trudne ale jak się zaangażujesz i ogarniesz to zainstalujesz wszystko poprawnie

Obecnie używam to

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/41470/?

:_:

Te parametry...daj spokój. Po to enb wymyślono, aby się nie oszczędzać z efekciarstwem, a ty wyskakujesz tutaj ze sprzętem na dzień dzisiejszy zabytkowym. Są enb, które charakteryzują się mniejszym zużyciem, aczkolwiek radzę je sobie podarować. To wyglądałoby jak instalacja spoilerów na bicyklu. Przede wszystkim skupić się na modernizacji sprzętu, a "Skyrim" odinstalować. To jest program, który daje najwięcej satysfakcji, kiedy działa na maksymalnych ustawieniach. "Skyrim" po to ma bazę opcjonalnych modyfikacji, aby z niej korzystać, a nie męczyć się z konfiguracjami zapewniającymi iluzoryczną płynność rozgrywki.

Opublikowano

Polecam zainwestować w lepszą grafę, wogóle w lepszy pc ;V

Tobie wogole chodzi płynnie skyrim? Ja mam i3 540 i hd 5750 i mi chodzi śr. 45 fps na high. U cb to co najwyżej konfigi do sweetfx pt. ICBINE, ale nie licz na nic więcej. Jak grasz magiem to polecę jeszcze YY Anim Replacer Mystic Knight.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...