Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie - Co wybrać ?

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Nie grałem w DO chyba z 3 lata (wcześniej bociłem, konto dalej mama to samo)

Jak teraz sprawa wygląda  z botami, Są jakieś  darmowe ? Lecą bany ? Opłaca się w ogóle bocić ? Jeśli tak to polecicie jakiegoś bota ? 

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Polecam fsbota ew. Tego autogg . opcja bicie alienow ew pallka bo na boxy juz siie nie oplaca

Czemu niby nie?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Jesli chodzi o bany, to ogarniety gracz wrzucil rozpiske na jednym z czarnych forow jak nie wylapac bana, niestety w jezyku angielskim ale moge przetlumaczyc, jezeli ktos ma problem.

1) If you just created your account , then you play normally then 2 days later bot 24/24

You will be banned .

2)If you just created your account , and bot 24/24 You will be banned , but it wil take much longer than the 1 exemple , since the script have to gather more info

3) If you use an old account with 5000 hours of playtime and bot 24/24 You will probably get banned too , but i will take even longer

4) If you use an old account then start botting a little ( 4 hours a a day ) then 2 weeks later 6 hours a day then 2 week later again 12 ( you are mostly safe )

5) If you use an old account that you alway botted with ( and with a miracle you survived the first ban wave of darkorbit ) you have pratically no chance to get banned when you bot , and trust me i know a lot of peopole that do this , and they bot like the antibot script never existed .

Opublikowano

1) Jeśli właśnie utworzyłeś konto grasz na nim np. 2 dni normalnie a potem odpalasz bota na 24h - złapiesz bana.

2) Jeśli właśnie utworzyłeś konto i włączasz bota 24h - zostaniesz zbanowany ale to może trwać dłużej niż w 1 przypadku. Ponieważ skrypt musi zebrać więcej informacji.

3) Jeśli używasz starego konta z przegranymi 5000 godzin i bocisz 24h. Ty prawdopodobnie dostaniesz bana. Ale będzie trwało to dłużej

4) Jeśli masz używasz starego konta i bocisz najpierw 4h dziennie potem dwa tygodnie 6h dziennie następnie 12h dziennie - głównie jesteś bezpieczny.

5) Nie do końca umiem przetłumaczyć tyle co z głowy to łapcie jak bede miał chwilkę wolną to przetłumaczę/ Chyba że zrobi to ktoś wcześniej

Opublikowano

5) Jesli używasz starego konta na którym zawsze botowałeś to jesteś bezpieczny. (O ile przetrwałeś pierwszą falę banowania w darkorbit co jest dziwne)

/Ja osobiście chciałbym jakiegokowiek bota na którym mogę puscić  i zbierać boxy w nocy/w szkole. Żaden mi nie działa darmowy. :/ Wszystkie mają albo błędy albo w ogóle się nie włączają bo to stary syf.

Każdy mądrzeje z czasem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...