Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy istnieje możliwość zakupu samego dodatku bez wersji podstawowej? - HoT

Witek:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem tego oto dodatku, ale czy istnieje możliwość zakupu samego dodatku bez wersji podstawowej, którą posiadam?

Opublikowano

dobra a czy jak zakupię ten dodatek to jak wgram na moją dawną podstawę to czy będą jakieś ograniczenia, problemy podczas gry lub instalacji?

Opublikowano

Wszystkie ograniczenia zostaną zniesione.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

acha dobra czyli jak zainstaluje dodatek na dawną podstawę to nie będzie żadnych problemów. dzięki wielkie

Opublikowano

A wie ktoś w jaki sposób mogę zainstalować dodatek na moją starszą podstawę nie na tą, co jest razem z dodatkiem?

Opublikowano

Witam ponownie!

Otóż znalazłem taką jedną stronę z gw2 [https://account.arena.net/login] i jak się zaloguje to wyskakuje z boku treść bym wpisał kod z pudełka z HoT-a i jak myślicie, czy jak wpiszę ten kod to dodatek zostanie zainstalowany na moją starszą podstawę, czy nie?

Opublikowano

^to jest oficjalna strona od Areny. :) Jak wpiszesz kod z HoT'a to na tym koncie na którym jesteś zalogowany - dostaniesz HoT/podstawkę (jeżeli jej nie masz).

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

1. Płacisz za dodatek, podstawka to jest GRATIS.
2. Po dodaniu klucza na koncie Anet, odpalasz clienta gry, który aktualizuje Ci pliki gry.
3. Cieszysz się grą.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...