Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout 4 - czy pójdzie?

olilor111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zamówiłem fallouta 4 - wszystko fajnie, spełniam wymagania ale jedno mnie nurtuje - mam vistę ;_; Czy jest możliwość odpalenia go na tym czymś? Za nie długo planuje przeprowadzkę na siódemkę, ale to przyszły miesiąc, a gra wychodzi za tydzień :/ Nie wiem - tryb zgodności? Chciałbym wspomnieć, iż (pobranego dla testów czy pójdzie) wiedźmina odpaliłem za pomocą trybu zgodności z dodatkiem service pack 2003, ale nie biorę tego pod uwagę, gdyż był on niestety pobrany i była to instalka, nie wiem jak to będzie ze Steamem :/ Będę musiał sobie odmówić gry przez ten czas? Proszę o pomoc :<

Opublikowano

Jeśli vista 64 bitowy to jest szansa, ale niczego nie gwarantuje. Mało kto ma ten system. Oficjalnie vista nie jest wspierany.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milian
Przez kogo nie jest wspierany? Microsoft? o.O Lol xD

@topic

Oficjalnie minimalne wymagania to win 7, czyli teoretycznie na Viscie nie powinno dzialac, ale jak jest to nie wiem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...