Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrz gry/menadżer/moderator forum.

ninjv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8399814464929021445978.png

W temacie Metin2:

Jestem związany z grą od 2010 roku. Opanowałem wiedzę na temat konstrukcji działania gry oraz zachowań graczy, dzięki czemu wiem, jak pomóc graczowi w konkretnym przypadku. Działam bardzo rozważnie oraz odpowiedzialnie wykonuję przydzielone mi zadania. Po sporej przerwie od zarządzania serwerami gier zamierzam na nowo podjąć próbę wykonywania funkcji na którymś z ciekawych i poważnych projektów.

Do skopiowania:

GG:      56267517

Email:      [email protected]

Opublikowano

Hmmm a możesz może opisać swoje doświadczenie/posady.

Co potrafisz zrobić jako administrator forum? Co jesteś w stanie zrobić a czego nie.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Hmmm a możesz może opisać swoje doświadczenie/posady.

Co potrafisz zrobić jako administrator forum? Co jesteś w stanie zrobić a czego nie.

Oferuję się w tym, co już znam, a więc każda wymieniona posada była przeze mnie już wcześniej pełniona.

Potrafię zainstalować, ustawić, wgrać, usunąć, spolszczyć, zaktualizować, zabezpieczyć, edytować - raczej większość opcji, których mógłby wymagać pracodawca. Ogólnie przejrzysta i optymalna konfiguracja forum. Nie tworzę wtyczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...