Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG Joy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejho.

Ma ktoś może LG Joy? Dość tani telefon, a właśnie taki mi potrzebny (jako drugi, pierwszy S3).

Wyszedł w tym roku, w pierwszym kwartale. Nie interesuje mnie to, jak chodzą na nim gry - jedyne, czego będę tam używała to GG, przeglądarka, messenger, facebook, odtwarzacz mp3 i  ewentualnie aparat od święta.

Nie zawiesza się przy takich podstawowych czynnościach? Działa płynnie? Ogólnie - warto dać te trzy stówki? 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Masz jakiś budżet?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Za 3 stówki możesz jeszcze kupić Fun4 od myPhone z lollipopem i dual sim, ma 2 razy tyle ramu i 2 razy tyle pamięci :)

Ale mnie interesuje konkretnie LG Joy. Temat dotyczy tego telefonu, nie propozycji jakichś innych. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ale mnie interesuje konkretnie LG Joy. Temat dotyczy tego telefonu, nie propozycji jakichś innych. 

Jak na telefon za 3 stówki to jest w miarę okej - 512 MB ramu starczy do internetu i faebooka lite, a ten snapdragon zapewni jakąkolwiek wydajność. Według mnie jeżeli nie chcesz no-nameów albo chińskich marek to warto.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...