Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób chętnych do współpracy nad Zwariowanym Surwiwalem.

RiXo255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

Reklama

Poszukuję chętnych do projektu zwanym Zwariowany Surwiwal

(CrazySurvi)

Potrzebuję pomocy, gdyż samemu zajmie mi to trochę czasu  ;)

Poszukuję:

Technika, który dobierze odpowiednie pluginy i je skonfiguruje oraz jak trzeba spolszczy... (Duża większość jest już zrobiona). Dobrze jak by umiał w stopniu podstawowym pisać skrypty.

Budowniczy, który zbuduje Spawn, w którym musi się znajdować (Więzienie, Targ, Arena PvP, pomieszczenie informacyjne, Pomieszczenie Chwały)...

Pomysłodawcę, osobę bardzo kreatywną, która będzie wstanie dorzucić swoje ciekawe i unikatowe pomysły do projektu...

WebMaster, który stworzy stronę WwW oraz jak trzeba skonfiguruje bazę z serwerem.

Co oferuję?

Stałe finansowanie serwera...

Administrację mnie w wieku 29+

Stały i szybki kontakt.

Specjalną wyróżnioną rangę na stałe (Dostaną osoby, które najdłużej pracowały nad projektem oraz najwięcej wniosły).

Długo terminową współpracę.

Zdobycie doświadczenia.

Co oczekuję?

Dużej kultury osobistej

W miarę rozsądnego poświęcenia czasu nad projektem.

Stały i szybki kontakt.

Mikrofon

Ts3

Wiek 17+

Zainteresowani proszę o kontakt na PW

Link do tematu z projektem, znajdziesz w sygnaturze  ;)

5255055987.png

Opublikowano

@RiXo255 nie polecam ci tego hostingu, który chcesz wybrać. No chyba, że bierzesz tam wszystko bez limitu, to wtedy ewentualnie tak, inaczej ci go nie polecam ;P

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

@RiXo255 nie polecam ci tego hostingu, który chcesz wybrać. No chyba, że bierzesz tam wszystko bez limitu, to wtedy ewentualnie tak, inaczej ci go nie polecam ;P

Jestem już na tym Hostingu prawie 4 Lata, zawsze brałem od nich serwery, a dla czego ?? Kontakt z technikami mam w ciągu 15 min, są wstanie znaleźć problem serwera i napisać co jest nie tak, jeżeli leży po stronie Technicznej ich maszyn, sprawa zostaje załatwiona z ich strony, a jak po stronie pluginów, kompatybilności, to dostaję informację co muszę zrobić, aby było ok... Dla tego zawsze mam u nich Hosting... Jeszcze nigdy nie zostałem z problemem sam na pukawka.pl

A takie pytanie...

Twoim zdaniem jaki byś polecał Hosting ?? Nie chodzi o cenę, ale o wydajność ?

5255055987.png

Opublikowano

@RiXo255 dlatego, że ja tam miałem serwer kilka mięsięcy ;D Na trudniejsze pytania nie potrafili odpowiedzieć (odpowiadali, ze to Panski problem my z tym nic nie mozemy zrobić) i automat mimo graczy = 0 serwer nie miał obciążenia to wyłączali mi serwer ;) Nie mówie, że jest kompletnie zły bo sa gorsze, ale denerwujący owszem jest

Ps. jesli jesteś zainteresowany technikiem odpowiedz na pw

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tematy po miesiącu nieaktywności w tym subforum są przenoszone do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...