Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś pomysł? Konkurs międzyszkolny.

Resco.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej ! Witajcie ! 
Mam konkurs międzyszkolny. Temat: "Przyczyny i skutki zmian klimatycznych"

Mam zrobić zdjęcie i w dowolnym komputerowym programie wykonać plakat-fotomontaż.

Tutaj więcej info: punkt 4a

vtmz8sfg4fm2.jpg

Wie ktoś dokładnie o co chodzi? Ma ktoś jakiś pomysł na wykonanie tej pracy?

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Musisz zrobić fotkę, sądzą po temacie to coś w stylu - czorny dym z kominów w fabrykach etc. Coś z twojego regionu co wpływa na zmiany klimatyczne - zanieczyszczenia powietrza, środowiska itp - możesz pogogolować ogólnie o zmianach klimatycznych i co je powoduje - bedziesz miał szerszy odnośnik w co strzelać aparatem. I to ma być zdjęcie BAZOWE jak to też jest zaznaczone w regulaminie. 

Dalej - fotka bazowa , to już wiadomo. Na bazie tego zdjęcia masz później stworzyć fotomontaż, czy to zdjęcie będzie jako tło - chyba raczej tak mi się wydaje - + "twoje" dodatki , czyli grafika na bazie zdjęcia odnosząca się w cześciach które dodasz jak i później całości do ogólnego tematu pracy. Prawdę mówiąc nie wiem jak ci to inaczej wytłumaczyć ;p :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...