Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z originem

arti099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pewien problem z Origin a dokladnie :

Chcialem wylaczyc weryfikację telefoniczną , wybieram opcję i powinno wysylac kod na moj telefon ze chce to wylaczyc a tym czasem mam komunikat "Zbyt wiele prob , spróbuj ponownie później" i tak mam od paru dni.

Wie ktos jak to naprawic? zeby dalo sie ta weryfikacje wylaczyc?

Opublikowano

Miałem dokładnie ten sam problem. Nie polecam Ci dzwonić do nich bo po komunikacie który mówił o 5 minutach.. na sluchawce spędziłem niecałe 30 minut... i mnie rozłączyło.. zapłaciłem około 8 zł.. Najlepiej skomunikować się przez ich support.. po wysłaniu wiadomości pisało abym poczekał 45 minut i faktycznie po tym czasie zadzwonił do mnie konsultant (Ukryty numer) i załatwił problem w ciągu 5 minut. Będziesz musiał podać kod który wyśle Ci na Twojego maila i to wszystko :) Życzę powodzenia i wytrwałości ! :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Miałem dokładnie ten sam problem. Nie polecam Ci dzwonić do nich bo po komunikacie który mówił o 5 minutach.. na sluchawce spędziłem niecałe 30 minut... i mnie rozłączyło.. zapłaciłem około 8 zł.. Najlepiej skomunikować się przez ich support.. po wysłaniu wiadomości pisało abym poczekał 45 minut i faktycznie po tym czasie zadzwonił do mnie konsultant (Ukryty numer) i załatwił problem w ciągu 5 minut. Będziesz musiał podać kod który wyśle Ci na Twojego maila i to wszystko :) Życzę powodzenia i wytrwałości ! :)

dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...