Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Redakcji Anime?

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem ten temat, żebyście mogli podyskutować o wszystkim co jest związane z redakcją anime (oczywiście najbardziej mi zależy na zdaniu osób, które nie mają tam dostępu) Co się Wam podoba lub nie podoba, co byście zmienili, czego jest za dużo, czego za mało itd. My sobie to weźmiemy ,,do serca" i się poprawimy ... tak myślę :P

Opublikowano

Sadze, ze jest to bardzo bezsensowna "instytucja", nie mozna tutaj znalezc nic nowszego/lepszego niz na innych polskich portalach co moim zdaniem mija sie z celem. Jak juz chcecie cos w tym stylu robic to trzeba zmienic nazwe tego dzialu na Literatura/Animacja wschodu i wtedy jako redakcja mielibyscie co robic. Prezentowanie mang/manhw/mahuy/wszelkiej masci novelek  co raczej nie jest popularne w Polsce. Takie moje zdanie.

Opublikowano

Powinniście przyjąć @armoro

Robił by nam co tydzień zestawienia najładniejszych i najseksowniejszych kobiet z ANIME (nawet nie próbujcie nazywać tego chińskimi bajkami).

Opublikowano

Sama uważam, że obecnie redakcja mija się z celem, a same osoby będące w niej zbyt bardzo pajacują publicznie. Trochę  'walcząca armia anime' powstała właśnie dzięki temu. Jeżeli redaktorzy zachowali by neutralność, dystans oraz umieli zignorować typowe "hejty", a przyjąć do siebie konstruktywną krytykę powstało by coś lepszego. No i pozbycie się tej opinii, bo serio źle wpływa. 

W każdym razie obecnie dla mnie się to zupełnie nie podoba, bo nie znajduje tam treści, które zachęcają do obejrzenia czegoś czy przynoszą jakaś fajną 'wiedzę'. Zbyt dużo pustego pisania, które nie jest ciekawe.   :v

Opublikowano

No kurde, pierwsze co mi wejdzie do łba to seria tygodnia.. Obciach, 1. skoro to jest seria tygodnia to powinna być dobra, 2. powinno to być seria miesiąca i to powinny być to anime, które wydało najlepsze odcinki w tym miesiącu. Znając życie nie przejdzie. No ale K***A, takim syfem redakcje zaśmiecać.

Kolejne, te wasze szybkie newsy... Proszę, jeden temat na jeden news, nie lepiej robić coś typu tygodnika????

Bym tu się rozpisał, ale zbytnio jestem zajęty.. no wiecie, anime xD

Ps. biedaki:

http://screenshot.sh/mGxafXTvBeEkW

:D

Opublikowano

Zniknie sobie człowiek na parę miesięcy a oni tutaj nową generację forum z podrzędnego działu anime chcą zrobić x D Uwierzcie mi lub nie ale już podobne próby były i jak widać heh no nie działa, zresztą która pseudo redakcja z jakiejkolwiek gry tutaj działa i się "prężnie rozwija" żadna, może MPC News x D ohh wait nie. Ogólnie rzecz biorąc sytuacja wygląda tak: Ludziki na forum i moderatorzy uważają że samo prowadzenie forum i poszczególnych działów to za mało i nudno więc chcą coś "urozmaicić" uwaga tutaj trudne słowo, więc tworzą takie cuda jak wyżej wymienione ku "uciesze" ludu. Aczkolwiek nasza nad wymiar inteligentna moderacja jak i ludziki z forum nie mają zielonego pojęcia jak się za to wziąć aby było "dobrze" albo chociaż przeciętnie, bo jest tragicznie. Miałem hehe "przyjemność" brać udział w dwóch takich redakcjach i to co tam się działo wykracza poza kanony jakichkolwiek standardów, nie będzie się rozpisywał jak to działa dokładnie i jak starannie selekcjonowani są ludzie x D ale ogólnie porażka na całej linii, można tutaj rzecz tylko staropolskie przysłowie "łapka w dół i spierdalam"

Dodam jeszcze smaczek na koniec, wejdźcie sobie w twory np MPC News czy innych znamienitych projektów i poczytajcie jak sami twórcy i ich znajomi sobie gratulują dobrej roboty, nic tylko poklepać po plecach za dobrą robotę. Wieje taką Koreą Pół. gdzie wszyscy na górze mówią jak jest wspaniale sobie nawzajem.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zaczynam się cieszyć, że stworzyłem ten temat :)

Zbyt bardzo pajacują publicznie? np.? ... no może trochę. Może się tak nie powinno robić, ale jakieś konkretne przypadki? osoby?
Osobiście nie mam nic przeciwko, żeby ktoś od czasu do czasu sobie pożartował :D  Co do tego dystansu, ignorowania hejtów i przyjmowania na klatę krytyki, to się jak najbardziej zgadzam. Tak powinno być :) ale wypowiedź danej osoby co do pracy udostępnionej przez redaktora też powinna być w porządku, mądrze napisana.

Właśnie dzisiaj rano skończyłem robić serię tygodnia, która się pojawi za jakiś czas. Starałem się wybrać jak najlepszą opcję - anime (nawet to uargumentowałem xD) Zabraliśmy się jeszcze za inny ,,projekt" nic nie piszę bo nie wiem co z tego wyjdzie. 

@Ariness Do roboty sensei :3 

PS. @-Vasto- Czyżby Sonic na profilowym? :D 
Opublikowano

Zbyt bardzo pajacują publicznie? np.? ... no może trochę. Może się tak nie powinno robić, ale jakieś konkretne przypadki? osoby?

Osobiście nie mam nic przeciwko, żeby ktoś od czasu do czasu sobie pożartował :D  Co do tego dystansu, ignorowania hejtów i przyjmowania na klatę krytyki, to się jak najbardziej zgadzam. Tak powinno być :) ale wypowiedź danej osoby co do pracy udostępnionej przez redaktora też powinna być w porządku, mądrze napisana.

@SeleXZbytWieleG

Właśnie dzisiaj rano skończyłem robić serię tygodnia, która się pojawi za jakiś czas. Starałem się wybrać jak najlepszą opcję - anime (nawet to uargumentowałem xD) Zabraliśmy się jeszcze za inny ,,projekt" nic nie piszę bo nie wiem co z tego wyjdzie. 

@Ariness Do roboty sensei :3 

PS. @-Vasto- Czyżby Sonic na profilowym? :D

Troche? Patrząc na zachowanie pewnego redaktora w niektórych miejscach (i nie tylko jego), bardziej statusach co np. Zavetti hejtuje anime jest moim zdaniem duźym przegięciem, a jak moźna zobaczyć ariness nie starał się nic z tym zrobić (nie wiem jak teraz). Zgadzam się z wypowiedzią @Silhouette ta redakcja nie przyciągna, a odpycha. Dlatego też zrezygnowałem z posady redaktora, bo po prostu nie byłp nic ciekawego do roboty oprócz recenzji miesiąca.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dodam jeszcze smaczek na koniec, wejdźcie sobie w twory np MPC News czy innych znamienitych projektów i poczytajcie jak sami twórcy i ich znajomi sobie gratulują dobrej roboty, nic tylko pokleć po plecach za dobrą robotę. Wieje taką Koreą Pół. gdzie wszyscy na górze mówią jak jest wspaniale sobie nawzajem.

Trafiony zatopiony! Najbardziej mnie bawi jak widzę koment od jakiegoś randoma pod ich newsami typu "ch*jowy lektor", tyle szczerości to oni chyba nie doświadczyli od ukończenia podstawówki, hehehe.

@Sil√eR

Nie gniewaj się, ale ta cała redakcja jest nam na ch potrzebna.

Jak widzę w serii tygodnia Tokyo Ghoula czy jakieś Nanatsu no Taizai to..

no właśnie, to wiele się po nadchodzącej "serii tygodnia" nie spodziewam.

Z drugiej strony może w ten sposób "tworzycie" sobie nowych widzów gównoanime?

Wiem jedno, jak chcę informacji o czymkolwiek związanym z Japonią i anime to google zawsze przychodzi z pomocą, na redakcję z mpc* bym za bardzo nie liczył.

* - Redakcja MPC czyli nic innego jak zbiorowisko ludzi ze zbyt dużą ilością wolnego czasu (ew. chcicą na bezwartościową rangę/plakietkę), którzy odwalają robotę za friko i jeszcze się z tego cieszą.

Nie możecie być traktowani poważnie, no po prostu nie, a co dopiero wasze projekty na które większość pewnie ma całkowicie wylane.

Ale w sumie nie powinienem na was psów wieszać, bo wszechobecna ch*joza zaczęła zatruwać MPC dopiero po przejęciu sterów przez Dual Media.

Nawiasem mówiąc, może niech jeszcze 50 modów wezmą bo tylu co mamy obecnie to przecież za mało.

(koniecznie 50% z nich to muszą być kobiety, najlepiej takie)

BVRlWMp.png

Zwarnowany post

żeby było śmieszniej to za offtopic.

smi1.png

417711489342956987022.png

Opublikowano

Przecież cały ten hejt powstał przez arinesa, który srał anime w statusach wszędzie wstawiając głupie i wkurwiające komentarze związane z tym tematem. 

Gdyby Makin go nie ogarnął, to nadal robiłby syf.

http://prntscr.com/8kgbc5

Sama redakcja była, jest i będzie niepotrzebna. 

Za mało jest tutaj osób oglądających anime, a ci co oglądają są na tyle dobrze zorientowani w temacie, że nie potrzebują ani newsów ani ocen/recenzowania anime.

Ta redakcja nie powinna była w ogóle powstać i powinna zostać usunięta.

Tyle 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Powiem tak jak wcześniej. Jeżeli w "redakcji" będą osoby, które chcą i w dodatku będą umiały coś pisać, to macie ode mnie zielone światło. Jak to zweryfikować? Typy nadal nie piszą dłużej niż równoważnik zdania, więc zróbcie ala ROTM tutaj i znajdą się osoby.

Mieliście coś takiego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1465932-recenzja-miesi%C4%85ca-1-angel-beats/

Z błędami, bo z błędami, ale tak powinna wyglądać jakakolwiek "praca" z redakcji. Zamieniliście to na jakieś gówno z opisem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1469129-seria-tygodnia-5-k%C3%A4mpfer/

Tak czy inaczej, macie w szeregach osoby mieszczące się w ramy "chcę i potrafię", ale dopóki macie typów pazernych na kolor i możliwość jeszcze głębszego wejścia w dupę tym wyżej, to nadal będziecie się cofać i ta redakcja nie będzie miała prawa bytu.

Gdzie jest "lider/opiekun"? Śmiech na sali, że to nie on założył temat.

Opublikowano

To i ja swoje trzy grosze dorzucę, bo już nie zamierzam się wstrzymywać, a robiłem to długi czas pisząc moje spostrzeżenia niepublicznie.

Od samego początku byłem przeciwny redakcji (jak widać słusznie) , ale trudno - powstała. Zaczęła wydawać pierwsze artykuły (ci co je przeglądali to widzieli moje stanowisko) nie ukrywajmy - nie zachwycały. No ale cóż... pomyślałem, że dołączę do redakcji zobaczę jak to jest od kuchni (no bo może rzeczywiście nie jest łatwo coś takiego zrobić i sprawnie tym zarządzać) pierwsze słowo, które przyszło mi do głowy po dołączeniu do redakcji to "kołchoz", a ja jako osoba, która mówi głośno o tym co mi się nie podoba zakomunikowałem to jasno i wyraźnie wraz z kilkoma pomysłami na usprawnienie redakcji. Trochę sytuacja się poprawiła, ale nadal model zarządzania był bardzo słaby, ale nie od razu Rzym zbudowano - ja mawiają (a może już nie). Czas leciał, jedna z moich propozycji odnośnie wspólnego projektu została wdrożona, kołchoz (też za moją inicjatywą) się trochę rozluźnił i to by było na tyle, bo kochany opiekun nagle stwierdził, że ma mało czasu (bo szkoła) i nie może prowadzić przez jakiś redakcji więc my jak te barany siedzimy i czekamy za przewodnikiem stada, bo bez niego, ani ręką, ani nogą ruszyć ni ch.. jeżeli tak by się to potoczyło to rozumiem (brak czasu) - ale nie... bo ariś w tym czasie jak miał nawał nauki na heheszkowanie w spamie i posty w dziale Anime miał czas, ale żeby wydać proste polecenia "Ty zrób to, ty zrób tamto" niestety czasu już nie znalazł. Powiedziałem co mi na wątrobie leży (czyli krótko - Ari nie nadajesz się, bo tak, tak i tak), ale oczywiście zamiast konkretnej odpowiedzi otrzymałem notkę iż jestem hejterem, a po odmówieniu napisania newsa (no bo skoro ja nie mogę uzyskać konkretnej odpowiedzi od opiekuna redakcji to nie wiem czy chcę się pod ów redakcją podpisywać moim nickiem) otrzymałem odpowiedź, żebym dobrowolnie opuścił redakcję, bo ariemu nie chce się szukać na mnie ostrzeżeń. 

Siedzę sobie w redakcji koło miesiąca i jedyne co widzę to jak osoby, które chciały coś zrobić i miały chęci do pracy spierdalają w podskokach, bo widzą że nie ma sensu ładowania w to swojego czasu. Tak więc już podsumowując krótki wywód. Dopóki Arines będzie opiekunem redakcji to nic z niej nie będzie. i teraz @Ariness bezpośrednio się do Ciebie zwracam. Masz wiedzę o anime, umiesz dobrze (zapewne lepiej ode mnie) pisać swoje wypowiedzi, ale za cholerę nie umiesz zarządzać ludźmi i tego faktu nie da się podważyć, a Twój styl bycia jedynie odstrasza potencjalnych czytelników redakcji.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

A ja powiem, że podobają mi się szybkie newsy.

Serii tygodnia/miesiąca nie czytam, tylko jeśli zobaczę tytuł, którego nie znam to patrzę na obrazek, a potem na opening i mam już wizke tegoż anime.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Uważam, że to co orbicie jest niepotrzebne. Bardziej to wygląda na zajmowanie czasu, pozbycie się nudy i zdobycie jakiegoś fejmu niż tak jak powinno, czyli postawienie sobie jakiegoś celu, żeby pisać coraz lepiej o czymś konkretnym. Większość tych tematów to takie puste pierdolenie. Może przydatne dla osób bardzo początkujących, a takich mamy mało. Ogólnie mamy mało ludzi z działu anime, więc froncie coś dla nich przydatnego, zaspokajajcie ich potrzeby, pytanie się czego chcą. To co teraz robocie wygląda na taka zabawę. Jak chcecie być poważnie traktowani to piszcie lepiej, o lepszych tematach. Mnie by usatysfakcjonowany coś w stylu jakiegoś felietonu, jakiejs dłuższej dłuższej pracy. Jakiegoś podjęcia próby omówienia głębszego, ambitniejszego tematu. To co wy robocie to zwykle opisy, które są na malu czy innych stronach, a jak już zrobicie recenzje to słabą, krótką i o słabym tytule.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

TheMadMan9512

Czemu się mam gniewać? Szanuję wszelkie wypowiedzi. Po to też stworzyłem ten temat, żebyście napisali jak to wszystko widzicie, bez tajemnic, bez owijania w bawełnę etc. 

@1361622928-U485574.pngRhide.

W porównaniu do takiej recenzji na tanuki moja była krótka, ale nie powiedziałbym, że znowu jakaś bardzo krótka czy o słabym tytule. Jakby sugerować się właśnie MALem to Angel Beats dla przykładu ma najwięcej 10/10 a średnia wynosi 8,5/10. Może po prostu Ja nie umiem ładnie pisać xD niemniej jednak napisałeś  kilka rzeczy, z którymi mogę przynajmniej w połowie się zgodzić ;)

Co do śmieszkowania w statusach. Mi też to się czasami zdarza :D

@Pitbull !

Redakcja powstała jakoś niedawno temu, a Ariness jest już jej 3 opiekunem. Wcześniej byłem Ja. Pobyłem nim trochę, dosyć krótko, ale mi już kompletnie to nie szło (a przynajmniej tak mi się wydawało. Coś nie mogłem ogarnąć ludzi. Niektórzy też pisali po 1-2 zdania albo wszystko kopiowali z innych stron :( mniejsza. Jedyną osobą, która była w redakcji, która chociaż trochę to ogarniała + umie pisać w miarę dobre artykuły był Ariness) 

Opublikowano

nie będzie się rozpisywał jak to działa dokładnie i jak starannie selekcjonowani są ludzie x D

Pamiętam jak wysłałeś mi tą gównianą recenzję do korekty, ja to poprawiłem (albo raczej pisałem od nowa bo nie wiem co za recenzent takie talenty miał to napisać), ty to wkleiłeś i Cię przyjęli x D a Ty 'cichy szpiegu' miałeś bekę z tego co się tam wyprawiało. Stare dobre czasy.

Faktycznie to co robione jest teraz przez redakcję anime mija się z celem. Ludzie potrzebują informacji które pomijają z tego względu że wyglądają właśnie nudnie w pokolorowanej rameczce. No ale, takie rzeczy jak newsy anime nie jest wcale nowością i tak jak @Wokoren™ sugeruję zanurzyć się trochę głębiej. Nawet takie newsy i serie tygodnia/miesiąca związane z mangami byłyby odbierane o wiele lepiej. Tylko oczywiście nie kopiujcie i wklejajcie tych samych rzeczy z innych recenzji czy coś..

Opublikowano

Większość osób oglądająca anime ma nieźle sprany mózg, ale nic mi do tego, kto co ogląda. Co do redakcji to moim zdaniem należy ją usunąć(zresztą jak inne).

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zniknie sobie człowiek na parę miesięcy a oni tutaj nową generację forum z podrzędnego działu anime chcą zrobić x D Uwierzcie mi lub nie ale już podobne próby były i jak widać heh no nie działa, zresztą która pseudo redakcja z jakiejkolwiek gry tutaj działa i się "prężnie rozwija" żadna, może MPC News x D ohh wait nie. Ogólnie rzecz biorąc sytuacja wygląda tak: Ludziki na forum i moderatorzy uważają że samo prowadzenie forum i poszczególnych działów to za mało i nudno więc chcą coś "urozmaicić" uwaga tutaj trudne słowo, więc tworzą takie cuda jak wyżej wymienione ku "uciesze" ludu. Aczkolwiek nasza nad wymiar inteligentna moderacja jak i ludziki z forum nie mają zielonego pojęcia jak się za to wziąć aby było "dobrze" albo chociaż przeciętnie, bo jest tragicznie. Miałem hehe "przyjemność" brać udział w dwóch takich redakcjach i to co tam się działo wykracza poza kanony jakichkolwiek standardów, nie będzie się rozpisywał jak to działa dokładnie i jak starannie selekcjonowani są ludzie x D ale ogólnie rzecz biorąc porażka na całej linii, można tutaj rzecz tylko staropolskie przysłowie "łapka w dół i spierdalam"

Dodam jeszcze smaczek na koniec, wejdźcie sobie w twory np MPC News czy innych znamienitych projektów i poczytajcie jak sami twórcy i ich znajomi sobie gratulują dobrej roboty, nic tylko pokleć po plecach za dobrą robotę. Wieje taką Koreą Pół. gdzie wszyscy na górze mówią jak jest wspaniale sobie nawzajem.

Piwo dla tego pana!

Jeszcze się pytasz o kogo chodzi? Kto najbardziej spami po całym forum o hińskich bajkach? Kidmod tegoż to pięknego poddziału, czyli Ariness

Jak była sugestia by taka redakcja powstała byłem za... Teraz po tym co się tam wyprawia i co się działo przez ostatnie czasy odnośnie anime na mpc, byłbym absolutnie przeciw. Redakcja miała przybliżać osobom mniej zaznajomionym z tym tematem o bardzo dobrych seriach, wartych uwagi, jakieś newsy, ciekawostki itp. a wpierdalacie taki kał jak kampfer czy Tokyo Ghoul do serii tygodnia, to ja Was proszę, zakończcie działalność tej redakcji... Wypowiadałem się już w jednym temacie w redakcji, co mi nie pasuje dokładnie, więc się rozpisywać znowu nie będę, zresztą i tak miałem się już tu nie wypowiadać, bo nie ma sensu. :v

Opublikowano

TheMadMan9512

Czemu się mam gniewać? Szanuję wszelkie wypowiedzi. Po to też stworzyłem ten temat, żebyście napisali jak to wszystko widzicie, bez tajemnic, bez owijania w bawełnę etc. 

@1361622928-U485574.pngRhide.

W porównaniu do takiej recenzji na tanuki moja była krótka, ale nie powiedziałbym, że znowu jakaś bardzo krótka czy o słabym tytule. Jakby sugerować się właśnie MALem to Angel Beats dla przykładu ma najwięcej 10/10 a średnia wynosi 8,5/10. Może po prostu Ja nie umiem ładnie pisać xD niemniej jednak napisałeś  kilka rzeczy, z którymi mogę przynajmniej w połowie się zgodzić ;)

Co do śmieszkowania w statusach. Mi też to się czasami zdarza :D

@"Pitbull !"

Redakcja powstała jakoś niedawno temu, a Ariness jest już jej 3 opiekunem. Wcześniej byłem Ja. Pobyłem nim trochę, dosyć krótko, ale mi już kompletnie to nie szło (a przynajmniej tak mi się wydawało. Coś nie mogłem ogarnąć ludzi. Niektórzy też pisali po 1-2 zdania albo wszystko kopiowali z innych stron :( mniejsza. Jedyną osobą, która była w redakcji, która chociaż trochę to ogarniała + umie pisać w miarę dobre artykuły był Ariness) 

ale mi nie chodzilo konkretnie o Twoje recenzje, tak ogolnie napisalem czego chcialbym sie po Was spodziewać.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

@Rhide. 

Doszedłem do tego, luz ;)

@sebasku√6

Na temat Tokyo Ghoul mogę napisać jedynie tyle: Wiem, że studio zdupiło sprawę, mogło wyjść o wiele lepiej, wiem jaka opinia panuję o tej serii. Przeczytałem kilka chapterów z mangi i już widać ogromną różnicę. Niemniej jednak anime mi nawet podobało (1 sezon lepszy niż 2) czekam na 3. Nawet OVKĘ, która wyszła jakiś czas temu fajnie się oglądało. Czy dodałbym coś takiego do redakcji? hmm... Może jakbym nie znał innych, lepszych serii :P

Redakcja stara się nie narzucać nikomu co ma kto robić. Jasne, że lepiej byłoby polecać te najlepsze serie według większości (coś jak Steins;Gate) a i najlepiej jak tej osobie, która piszę recenzje to anime też się podoba. Zawsze 50% może polecać te lepsze serie, a drugie 50% (bo np. im się takie podobają + nie mają innych w zanadrzu .... czy jakiemuś 13-14 latkowi przypadnie takie coś do gustu jak właśnie wcześniej wspomniany Steins;Gate, Ergo Proxy czy Mushishi i wiele innych podobnych. Taka osoba może patrzyć tylko na fun podczas oglądania. Nie to jak to jest zrobione, czemu to jest tak zrobione, jeszcze w dodatku mangi nie czyta to może ocenić Tokyo Ghoul na 10/10) te ,,gorsze",  jakieś ecchi itd. Może akurat komuś takie coś się bardzo spodoba.

Opublikowano

Dobra. Nikt ważniejszy w redakcji nie odezwał się. W takim razie:

• Po co ten temat? By powtórzyć zdania, które zdecydowanie wcześniej powiedzieliśmy?
  • Będą jakiekolwiek zmiany względem widocznej tutaj krytyki? Redakcja jest dla użytkowników, a nie dla powiększenia e-penisa.
  • Czy trzeba założyć 3 tematy w sugestiach o usunięcie, zmianę czegokolwiek w redakcji, by ktoś to ruszył?

Odpowie ktoś? @Sil√eR chociażby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...