Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LAPTOPEM :<<

Azuriell08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakies 8mscy temu zakupilem laptop Marki ASUS model R700V sprzet ten posiada nastepujace parametry ;

-DYSK 750GM 

-PAMIEC RAM 4GM

-PROCESOR 2x 2,5GHZ Do 3,2GHZ

-INTEL CORE I5 chyba ta ostatnia generacja 

-Grafika Geforce GT 635M 2GB + 2 Karta HD 

jakis czas temu gralem sobie na przykladzie tej gry w METIN2. Po przerwie postanowilem zagrac znowu  problem jest tego typu ze gra co wymogi ma naprawde  NISKIE strasznie mi laguje  TO samo jest w zwyklym CS.1.6 .... nie wiem co jest problemem nawet juz  formatowalem system wgralem  dla sprawdzenia WIn 7 byl na  8  ale jest to samo ;/ wydaje mi sie ze laptop nie jest az tak slaby zeby nie uciagnal takich gier dodam ze jak Uzywalem go przez 2 pierwsze miesiace to gralem I w ASSasin Na srednich  WOT na srednich SkiLL special   Gry ONLINE Jak TERA AION LOL I nie bylo naprawde problemu Pewnie by sie znalazlo cos wiecej .

# Myslalem ze moglo byc tak ze internet za slaby  no ale  sprawdzalem to laptopa zabralem  do kilku znajomych  i tam sie podpinalem pod internet jest tak samo  nie wiem co moze byc problemem Jesli ma ktos jakies  pojecie  co moglo by byc przyczyna bardzo bym prosil o jakas porade  Z Gory dziekuje ;)

Opublikowano

, wydaje mi sie po prostu ze cpu ma zbyt wysokie  temperatury

zainstaluj program speedfan i podkrec wiatrak/wiatraczki na 100% ,

poradniki znajdziesz na yt jak to zrobic

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Dziekuej za pomoc Sam doszedlem do Rozwiazania  Karta graficzna  podczas uruchamiania gier odpalala sie na zwyklej HD 4000 teraz juz odpalam na dedyku i wszystko jest cacy do zamniecia dziekuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...