Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekleństwa na czacie bez ograniczeń! Brak cenzury!

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Dziś chciałbym zaprezentować Wam mój poradnik jak używać przekleństw na czacie/szepcie bez ograniczeń i cenzury!

Witajcie!

Nie dawno odkrylem dziwny bug który pozwala na pisanie wulgaryzmów poprzez specjalny kod.
Np:
Kur@0000wa
(W środku wyrazu dodajemy @0000)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Istnieje druga opcja. Gdy wpiszesz np. "O kur*a" to przekleństwo zostanie zagwiazdkowane. Ale jeżeli wpiszesz coś takiego "O*ALT+0160*kur*a" to w miejscu tego kodu, który wpisałem na czerwono, pojawi się spacja, ale jest ona nazywana potocznie "Twarda spacja". Wówczas przekleństwo nie zostanie zagwiazdkowane.

@Edit: I, żeby nie było, nie wpisuje się gwiazdek tylko po prostu ALT+0160

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Istnieje druga opcja. Gdy wpiszesz np. "O kur*a" to przekleństwo zostanie zagwiazdkowane. Ale jeżeli wpiszesz coś takiego "O*ALT+0160*kur*a" to w miejscu tego kodu, który wpisałem na czerwono, pojawi się spacja, ale jest ona nazywana potocznie "Twarda spacja". Wówczas przekleństwo nie zostanie zagwiazdkowane.

Czyli najlepiej napisać ze ma to wyglądać tak: "OALT+0160kur*a".

Nie daje to jednak pełnego słowa, bo jednak literka "w" jest zastąpiona gwiazdką. Wynika że sposób z tutoriala jest lepszy :D

W Metina grałem wieki temu, to jest kompletnie nieprzydatne, ale ciekawe ^^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Znam to od dawna. Niektórym się pewnie przyda :D Łap + :)

Ten sposób jest bardziej prosty ^^

xVzMq9N.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to poradnik dla ludzi którzy mają problemy z zachowaniem czy jak :D

Ale poradnik poradnikiem, nie wiedziałem serio o tym sposobie, jakoś nie interesowało mnie to by przeklinać jak jest cenzura :D

Zawsze to jakaś pomoc dla flamer'ów :D

Opublikowano

Pytanie dlaczego wulgaryzmy w metinie sa zakazane jezeli w grze trzeba pokonywac czyli zabijac innych graczy he

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...