Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zac

koksikHiFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam 6100 i mam zamiar kupić zaca na jungle. Mam kilka pytań dotyczących tej postaci

- Jak sprawdza się early / mid / late

- Sprawdzi się w buildzie ap tank ?

- Jaki jest najkorzystnejszy build

- Sprawdzi się na bocie jako tank support ? 

Chyba wszystko, pięć xD

Opublikowano

zalezy od twoich umiejetnosci, ale przewaznie zac blyszczy w midgame, co do buildow to full tank czasami mozesz sobie kupic cos typu abyssala lub liadrys

Opublikowano

Elo, mam 6100 i mam zamiar kupić zaca na jungle. Mam kilka pytań dotyczących tej postaci

- Jak sprawdza się early / mid / late

- Sprawdzi się w buildzie ap tank ?

- Jaki jest najkorzystnejszy build

- Sprawdzi się na bocie jako tank support ? 

Chyba wszystko, pięć xD

Są lepsze picki na obecną chwilę, nie polecam osobiście. Ale jeśli jednak już o niego pytasz, to oto odpowiedzi na resztę twoich pytań:

1. W early trochę słabo, ale w mid/late już lepiej, ponieważ ma % DMG i jego pasywka znacznie zmniejsza swój CD jeśli się nie mylę.
  2. Pół na pół szczerze mówiąc, ponieważ są tylko niektóre itemki, które sprawowały by się na AP tanku (mowa oczywiście o w/w Abyssal Scepterze i Liadrysie).
  3. Wszystko zależy od sytuacji, jednak item do jungli to ZAWSZE juggernatur, AP się imo nie opłaca.
  4. Niezbyt, tylko top/jungle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...