Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tymczasowa Blokada - Lekko Szkodliwy

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, dostałem bana na 4 tyg i kilka dni...

Widnieje czerwona ramka z napisem Lekko Szkodliwy...

Pytanie

Czy to konto już jest spalone ? w sensie ban zejdzie i jeśli jakimś cudem kiedyś wejdzie kolejny z jakiegoś powodu będzie Ban VAC czyli permanetny (dożywotni)

Czy nie mam się czym przejmować i po zdjęciu bana, konto będzie normalnie aktywne? czy już jest spalone że w każdej chwili mogę się spodziewać blokady na zawsze gdyby znów wpadł Ban za Overwatch lub inne...

Nie czituje, nie używam żadnych wspomagaczy, zaś wiem że moje nerwy nie wytrzymały i zabiłem pod rząd ruskich w własnym zespole i wiem za co ten ban jest.

Proszę o odpowiedź.

Czy lepiej założyć nowe czyste konto ?

Opublikowano

czyli konto nie jest spalone ? nic mi potem nie grozi w sensie ze konto gdzies jest odnotowane jako na odstrzał "?

tylko kara mija i mozna grac ?

Opublikowano

to jest pewnie za griefa, ja dostałem ostatnio ale bardzo szkodliwy i muszę czekać na promocje.

Opublikowano

czyli bardzo szkodliwy to ban na zawsze tak ??

a lekko to ze na jakis czas ??

ale jak mam lekko szkodliwy to nie musze sie obawiac ze jestem tam pod jakims nadzorem i jeszcze jedno przewinienie to ban na zawsze czy jak ?

Opublikowano

Za Grefing na zawsze nie dostaniesz tylko czasowy tak jak ty masz minie ci kara i ub

Jak grałeś na cheatach to ci by mogło się zmienić na 4 ever ( chociaż raczej jak masz podany x czas to nie ma się co obawiać jak byś miał dostać na zawsze byś dostał odrazu )

Opublikowano

Jak mówie nie czituje... tylko zajebałem 2 ruskich z zeusa pod rząd :D.... i dostałem bana za zabicia... a po jakimś tygodniu wyskoczyło to...

Dzięki za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ban za griefing.

Gdybyś miał za cheaty nie pisałoby ile masz do unbana, bo byłby perm.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Czy to konto już jest spalone ? w sensie ban zejdzie i jeśli jakimś cudem kiedyś wejdzie kolejny z jakiegoś powodu będzie Ban VAC czyli permanetny (dożywotni)

Czy nie mam się czym przejmować i po zdjęciu bana, konto będzie normalnie aktywne? czy już jest spalone że w każdej chwili mogę się spodziewać blokady na zawsze gdyby znów wpadł Ban za Overwatch lub inne...

Nie czituje, nie używam żadnych wspomagaczy, zaś wiem że moje nerwy nie wytrzymały i zabiłem pod rząd ruskich w własnym zespole i wiem za co ten ban jest.

- Ban za zabijanie swoich członków drużyny jest banem "griefieng". Zostałeś zgłoszony przez osoby w turnieju jakim grałeś. Ban zejdzie - spokojnie.

- Nie nieprzejmuj się ban schodzi i normalnie grasz. Zobacz na internecie filmy dotyczące banów CS:GO jak widzę po długośći bana że to nie twój pierwszy wybryk.

- Dobrze że wiesz, Nie pierwszy raz musiałeś to zrobić bo byś dostał bana od 24h-48h

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

- Ban za zabijanie swoich członków drużyny jest banem "griefieng". Zostałeś zgłoszony przez osoby w turnieju jakim grałeś. Ban zejdzie - spokojnie.

- Nie nieprzejmuj się ban schodzi i normalnie grasz. Zobacz na internecie filmy dotyczące banów CS:GO jak widzę po długośći bana że to nie twój pierwszy wybryk.

- Dobrze że wiesz, Nie pierwszy raz musiałeś to zrobić bo byś dostał bana od 24h-48h

a c***a tam, griefing jest zawsze na 4 tygodnie

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...