Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z płynnością kierownicy w grze, logitech wingman formula force gp .

rawison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z moją kierownicą. Skalibrowałem ją i niby skręca dobrze, łapie ruchy wykonywane wieńcem ale w grze widać przeskoki takie jakby klatkowanie kierownicy są one szczególnie widoczne przy niewielkich ruchach. Być może jest to problem z logitech profiler, mam win 7. Pobrałem jakiegoś który wykrywa moją kierownicę z pedałami ale nie mogę nic tam zmienić tzn wszystkie opcje są na szaro i w tych generalnych ustawieniach z tego co widziałem inni mają tam dość sporą liczbę różnych suwaków. Ja klikając tam nie mam żadnego, praktycznie nic nie mogę zmienić. Dodam tylko że kierownica działa bardzo płynnie w trybie jako joystick tylko jedynym problemem jest że nie wraca ona na swoją pozycję po skręcie, mimo że mam zaznaczoną opcję odpowiedzialną za to, i chodzi trochę ciężko. Dziękuję za każdą pomoc.

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

tehdUDW.pngKierownica dobrze nie działa dobrze z Windows 7 i tyle (dane ze strony logitecha).

Spróbuj napisać do nich do supportu, może ci pomogą :)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...