Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami iddle

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak każdy wie, serwery idle to takie, gdzie włącza się kompa, zostawia go na ile się chce i można w taki sposób dropić skrzynki... Otóż mam problem, nie dołącza mi do teamu automatycznie ani nawet jak się połączę na serwer to nie wyświetli mi się to menu z wyborem teamu (chyba rozumiecie o co chodzi, to menu, gdy jak się połączysz na serwer, to w ciągu 5 sekund musisz kliknąć "KONTYNUUJ" - Ktoś wie jak zrobić, żebym po prostu dołączył do serwera, a potem zostawił na 24h kompa, nie musząc co chwilę klikać kontynuuj i wybierać teamu? Dzięki z góry, dam repki. :) 

pozdro

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

^sprawdzałem na kilku.

@EDIT, ALE JESLI KTOS TAKI MA, TO NIECH PODA IP, SPRAWDZĘ.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

^ Ja zawsze miałem tak, że te menu miałem cały czas odpalone te, które musisz klikać "DALEJ" i normalnie mi skrzyneczki dropiły. 

Opublikowano

Po co ci idlować... Musiałbyś kompa na rok zostawić czemu uzyskać jakiś większy hajs bo tak to i więcej za prąd zapłacisz niż zyskasz ale pewnie i tak rodzice płacą za prąd

Opublikowano

^Twój post wiele wnosi do tematu, proszę o warna dla niego, zapytałem jasno i liczę na pomoc, kij Cię obchodzi kto płaci za prąd. :) 

Opublikowano

^nic nie daje. To z tego co wiem tylko reklamy wyłącza podczas wchodzenia na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...