Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki zrobić tryb serwera - Survival czy HC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w tytule, chodzi o to że mam dylemat donośnie tego jaki tryb serwera wybrać czy Survival czy Hc najbardziej chciał bym obecnie Sky-Block tylko chciałem was poprosić o napisanie mi wszystkich jakie znacie tryby w mc.

Był bym bardzo wdzięczny i pozdrawiam.

@Jeśli napisałem w złym dziale ten temat to bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Nie stresuj się jeżeli to nie dział pluginy to dobry :) Serwery jakie znam: EASYHC (latwy hardcore [latwytrudny]), HARDCORE (wiesz), WATERBLOCK (skyblock na wodzie),

MG (minigames), RPG (znajdz w necie), SERWEROWNIA (co chcesz), SURVIVAL (kazdy wie), REALLIFE (prawdziwe zycie w mc), HBSV (survival z herobrine [herobrineai])

i PVP (player versus player)

Cool-Text-141943018572139.png

Opublikowano

Survival oraz HC - z dwojga wyjdzie zło. Najlepiej jest postawić tryb serwerowy SkyBlock tak jak wspomniałeś, a te już bardziej nudne tryby do zrobienia typu Survival, HC, itd sobie odpuścić, bo jest ich teraz niestety masa.

Pomocnik
Opublikowano

Wiesz. Nie rób EasyHC,SV,RolePlay. Ani innych podobnych gówien którestoją tydzień. Teraz jest mało serwerów PvP,FreeBuild lub MiniGames.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...