Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STRIFE - gra ktoś w to ?!

malhus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat stworzony w celu sprawdzenia poziomu zainteresowania grą STRIFE. Czy są w kraju ludzie grający regularnie w tą grę. Gra jak dla mnie przyjemna, brakuje tylko polskich youtuberów, streamerów oraz stron w polskiej wersji poświęconej tematyce gry. Proszę o udział w dyskusji. 

Opublikowano

Gra nie warta zachodu. Testowałem dawno temu, rozgrywka nawet przyjemna, mechanika też niczego sobie (w końcu tworzą ją ludzie od jedynej prawilnej moby - hona), ale tempo updateowania i wprowadzania postaci itd. skreśla jak dla mnie grę, winny jest też brak jakiejkolwiek reklamy.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedz. Podzielam Twoje zdanie. Zainteresowanie tym tytułem jest znikome. Długo trzeba czekać na połączenie gry 5 v 5. Gram jedynie na boty bo tylko w takiej rozgrywce mnie łączy. 

Stworzyłem ten temat, aby może natrafić na osoby, które grają gry rankingowe. Łudziłem się tym że na poziomie rankedów jest większe zainteresowanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...