Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] KNX1995

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Upss - dziewczyno kochana, najmilsza, najdroższa, problem polega na tym, że napisałem adres serwera RPG na scenie MTA żeby ludzie wiedzieli na jakim omijać tego bana na TS3.

Najmocniej przepraszam za taki problem. Naprawdę przepraszam powyższą kobietę, że musiała karać za JEJ DZIAŁ pyszniutki.

Mogę prosić o UB na KNX1995? Bardzo jestem przywiązany do tego konta i bardzo jestem przywiązany do tego największego forum - MPC w Polsce...

Dam się rękę uciąć, że reklamowanie się w życiu po takim czymś (po takim banie) nie powtórzy.

To mój 1szy ban na MPC NA TYM KONCIE, nigdy ogólnie nie sprawiałem problemów poza kilkoma warnami 5 procentowymi za aktywny dział - Pogaduszki.

Opublikowano

To mój 1szy ban na MPC, nigdy nie sprawiałem problemow poza kilkoma warnami 5 procentowymi za aktywny dział - Pogaduszki.

A to dobre :D

Opublikowano

Będzie to UB. BŁAGAM Cię, przecież ja, Ty @Anonymous i @Upss robimy 'rajstopkować' na MPC przecież, co nie?

To był głupi błąd, że zareklamowałem ten serwer na którym dostałem bana na TS3.

Radzę naprawdę zgłosić się do jakiejś poradni psychologicznej.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...