Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję prywatnego serwera.

Wiecie może jaki jest obecnie najpopularniejszy prywatny serwer wowa, tam gdzie gra najwięcej ludzi i gdzie grają też polacy?

I mam jeszcze inne pytanko :D

Czy jest jakiś prywatny serwer z cięższym expem? Aby nie wbijać max lvl'a w parę dni tylko poexpić dłużej

Opublikowano

Jaki dodatek cie interesuje? Ogólnie szukaj serwerów z ratami jak na globalu. Znając życie i pobugowane questy jeszcze ci się znudzi expienie na privie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

W sumie gram w wowa pierwszy raz i na dodatkach się nie znam, interesuje mnie po prostu najpopularniejszy prywatny serwer w wowie gdzie gra największa ilość graczy w tym trochę polaków.

Opublikowano

Warmane ? Tam jest 15k+ ludzi codziennie ( nie wiem jak się gra bo tez dopiero zamierzam na nim grać :D )

Opublikowano

Sprawdź Nostalrius, popularny jak corecraft. Jak chcesz coś trudniejszego i wolniejszego tak jak napisałeś, to idealnie bo to serwer blizzlike w dodatku vanilla to najbardziej hardkorowa wersja bez uproszczeń.

Serwer najbardziej zaludniony na jakimkolwiek grałem w życiu -  ~7-8k online na jednym realmie. Polskie gildie po obu stronach frakcji, ale na poważną grę pve to raczej trzeba będzie znaleźć coś international.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...