Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka nakładka na tablet 8" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję nakładki, launchera na tablet 8".

Aktualnie znalazłem Smart Launcher 3, ale szukam czegoś jeszcze innego. Najlepiej gdyby znalazł się kompatybilny coś a la MIUI, Xperia, Lenovo. Nie chcę żadnych Nova, EX, Apex launcher, tylko jeden, który będzie za wszystko odpowiadał jak w Smart Launcher 3.

Szukałem już sporo,ale większość nie jest przystosowanych do pozycji poziomej lub ich jakość/rozdzielczość jest strasznie niska.

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

gra.png

Opublikowano

Na co Ci w ogóle Launcher? Nie lepiej używać stockowego, albo wgrać jakiś ROM?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zajmuję się dystrybucją sprzętu z Chin i nie będzie to zastosowane do jednego urządzenia, a dla wszystkich użytkowników.

Stockowa nakładka to zwykła z Android 4.4, gdyż jest to czysty ROM. Co do Custom ROM'u jeśli znacie jakieś pod platformę z Intel Atom to piszcie :) bo ja osobiście się nie spotkałem.

Wierzcie mi... potencjalny klient patrzy jak prezentuje się Android, a wiem to z własnego doświadczenia.

gra.png

Opublikowano

Zajmuję się dystrybucją sprzętu z Chin i nie będzie to zastosowane do jednego urządzenia, a dla wszystkich użytkowników.

Stockowa nakładka to zwykła z Android 4.4, gdyż jest to czysty ROM. Co do Custom ROM'u jeśli znacie jakieś pod platformę z Intel Atom to piszcie :) bo ja osobiście się nie spotkałem.

Wierzcie mi... potencjalny klient patrzy jak prezentuje się Android, a wiem to z własnego doświadczenia.

Z tego co wiem, to do celów komercyjnych to nie tak łatwo... Jeśli się tym zajmujesz, to wgraj im chociaż 5.0 - jest ładny bez żadnej nakładki. Jeśli nie możesz to zapłać komuś żeby Ci to zrobił.

Opublikowano

Potencjalnemu klientowi nie wyciąga się urządzenia z pudełka, poza tym to zewnętrzna aplikacja (nie stworzona przez Ciebie) więc tak naprawdę nie wiesz, jakie dane ona wyciąga itd. takie coś nie ma sensu. 

lownfast

Opublikowano

Każde urządzenie, które odemnie wychodzi jest sprawdzane czy działa. Klient jest o tym informowany.

Tak, pracuję nad aktualizacją urządzeń do 5.1, ale wydaję mi się że i tak jakaś nakładka dodała by uroku systemowi :). Z tego co zauważyłem dużo producentów decyduje się na gotowe nakładki.

gra.png

Opublikowano

Każde urządzenie, które odemnie wychodzi jest sprawdzane czy działa. Klient jest o tym informowany.

Tak, pracuję nad aktualizacją urządzeń do 5.1, ale wydaję mi się że i tak jakaś nakładka dodała by uroku systemowi :). Z tego co zauważyłem dużo producentów decyduje się na gotowe nakładki.

To są nakładki tworzone przez nich, a nie launchery. Launcher działa tylko i wyłącznie na menu aplikacji i ekran główny.

Opublikowano

No dobra, w takim razie będę kombinował, może uda mi się coś stworzyć.

Dzięki za odpowiedzi ;).

gra.png

Opublikowano

Sprawdź na XDA, bo dużo modyfikacji jest. Ale jeżeli zdecydujesz się na wgranie innego ROMu, to pamiętaj, że tracisz gwarancję, kiedy odblokujesz botloader.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Sprawdź na XDA, bo dużo modyfikacji jest. Ale jeżeli zdecydujesz się na wgranie innego ROMu, to pamiętaj, że tracisz gwarancję, kiedy odblokujesz botloader.

Jako importer i równocześnie osoba wprowadzająca daną markę na polski rynek mam ustalone z producentem iż mogę rozwijać oprogramowanie czy też całkowicie w nie ingerować bez utraty gwarancji.

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...