Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Kamer Mod Ascarial

Fanatic2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM PROBLEM Z KAMERMODEM NA SCARIALU GDY WLACZAM SERVA I LOGUJE SIE NA POSTAC TO WIDAC WALSNIE TAKIE COS JAK DALEM W ZALACZNIKU KTOS WIE DLACZEGO TAK SIE ROBI?

post-841395-0-72824800-1446412017_thumb.png

Opublikowano

udostepnie calego moda jezeli ktos mi pomoze z tym problemem:)

Właśnie w tym rzecz że chciałbym ci pomóc ale wypadało by żebym sam mógł wejść na modzie to będę wiedzieć co gdzie przerzucić bo na tą chwilę nie wiem nic

Opublikowano

jezeli sam nie umiesz odnalezc ip i portow do tego serva to tymbardziej nie dasz rady tego naprawic..

Ip i porty bez problemu znalazłem ale mam ciągle że "zostaniesz..." więc pewnie coś źle robię

Opublikowano

U mnie po dodaniu serwera do moda podczas logowania stoi na "Zostaniesz połączony z serwerem..." . Dodawałem moda w identyczny sposób jak to było podane w poradniku ;d . Co mogłem jeszcze zrobić źle, albo w czym może tkwić problem? ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w multi hacku polowa funkcji nie dziala wiec nie jest do uzytku mi sie wydaje ze ten klient ascariala stoi na kliencie z 2004r a teraz ciezko o takie stare pliki i dlatego nie dziala na modzie:/

Opublikowano

Multihacka odpal od kamera

ziomek ale jak tego multi hacka odpalic  jak wlaczam to pisze mi pobierz nowa wersje w ten sposob wspierasz projekt i mam dac tak lub nie jak daje tak to mi wylacza klienta i multi nie dziala:/

Opublikowano

To pobierz ręcznie nową wersje i odpal

znacyz jak recznie? bo nie ruzmiem waszego nawieznictwa;p pobralem tego nowego i taki blad mi wyskoczyl w jaki sposob mozna go pobrac recznie? bo nie czaje:P dodam ze

on jets z 1.11 2015r

Opublikowano

Probuj do skutku,az ten komunikat przestanie pojawiac popatrz w procesach.Moze usun ten multi najnowszy i jeszcze wgraj i spatchuj tez.Bo musi chodzic na new plikach

/niereg. sygna

Opublikowano

Probuj do skutku,az ten komunikat przestanie pojawiac popatrz w procesach.Moze usun ten multi najnowszy i jeszcze wgraj i spatchuj tez.Bo musi chodzic na new plikach

Pisalem z kamerem i okazalo sie ze nie dodaj jednej rzeczy z tego powodu dzisiaj zrobil aktualizacje multi hacka ale to nie ma zadnego znaczenia bo na ascarialu nie dziala ten hack;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...