Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kolega mnie okradł, jak rozwiązać problem?

Rhide.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys, tak z rok temu dalem passy koledze klasy do steama. Chcial niby pocisnąć silverkow na cs. No coz, ja i tak prawie w ogole na nie nie wchodzilem, wiec nie widzialem problemu. Wyslalem mu tez kod z maila, zeby steam pozwolil mu sie zalogować. Ale coz... ostatnio jak chcialem zalogowac sie na to konto to sie nie dalo, on klamie, ze nie wie o co chodzi, ze nieby kiedys to ja sie zalogowalem z keylogerem i mi ktos okradl.. Co za bullshit, na innym koncie steam, mam go w znajomych, rzekomo jego glowne konto.. Wchodze sobie pewnego dnia w to jakie ma tam gry i co? WSZYSTKIE gry, ktore on posiada mialem rownież ja. Nie ma on zadnej innej gry, tylko te, ktore ja mialem. Ma tez tą samą liczbe godzin oprocz wlasnie w cs, bo tylko w cs gra. Tez ma osiagniecia na skyrimie (btw. on nigdy w skyrima nie gral) ze stycznia, a ja wtedy wlasnie gralem.

Pewne dla mnie jest więc to, ze on mi okradl konto. Nie wiem jak je odzyskać.

Nie moge mi wyslac hasla na maila, bo maila zmienił.

Na telefon tez mi nie mogą wyslac, bo juz dawno nie mam tego numeru, jest nieaktywny.

No więc sobie pomyslalem, zeby sobie do nich bezposrednio napisac, podac im maila i hasła jakie kiedys byly na tym koncie, tez nick (wlasnie, tu mnie zastanawia jedno, otoz jak wyswietlam pseudonimy jakie uzywal to nie ma tam mojego nicku. Nie wiem, on tam napierdolne tego mial, ciagle zmienial nicki, moze nie wyswietlia wszystkich nickow, tylko np. ostanie 10. I tak jestem pewny, ze to moje kont).

No sobie tworze konto na steama specjalne pod supporta, bo mają taki wymóg, chce do nich napisac, ale nie moge.. Coś takiego tylko mam:

http://scr.hu/1wdk/52lfe

ale nie wiem jak to obsluzyc.

Pomocy! Jak odzyskam konto to boiecuje, ze komus dam 80 lajkow jak mi pomoze. 

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

Konta nie odzyskasz. Dałeś mu dostęp do swojego konta z własnej woli, czyli można powiedzieć, że mu je oddałeś. 

893961446222509646083.png

Opublikowano

Konta nie odzyskasz. Dałeś mu dostęp do swojego konta z własnej woli, czyli można powiedzieć, że mu je oddałeś. 

ale skoro steam wie, ze to ja jestem pierwotnym wlascicielem, co mogą sprawdzic wysylając mi maila na maila, ktory byl na poczatku tego konta - jaki mieliby mieć z tym problem?

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

Opublikowano

Zadzwoń do jego szkoły, powiedz że ten i ten uczeń okradł Cię w internecie, oszukał - Szkoła zadzwoni do ojca/matki i po problemie :)

Najlepiej jak byś miał starszy głos czy coś.

SKUTECZNE.

Opublikowano

Raczej nie uda Ci się odzyskać. Jak jesteś pewien, że to on to weź mu zaje* od razu się przyzna i odda x).

Nie będę przeciez bil ludzi, lol, co ja jestem jakis kryminalista? Nie wolno bić ludzi, nie potrafilbym, smutno by mi bylo i czulbym sie jak jakis prymityw bijąc go.

EGd2kyn.gif

Opublikowano
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

jak masz jakikolwiek cdkey gry którą masz na koncie, to bez problemu odzyskasz wysyłając im skan tego cdkeya. kopia emaila z zakupem i widocznym cdkeyem CHYBA też może być, ale to tak na 50%

ticketa możesz wysłać tutaj:

https://support.steampowered.com/newticket.php

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
jak masz jakikolwiek cdkey gry którą masz na koncie, to bez problemu odzyskasz wysyłając im skan tego cdkeya. kopia emaila z zakupem i widocznym cdkeyem CHYBA też może być, ale to tak na 50%

ticketa możesz wysłać tutaj:

https://support.steampowered.com/newticket.php
No wlasnie problem jewst taki, ze wszystkie gry, ktore mialem na koncie kupowalem na allegro i byly to gifty. Total war rome 2 chyba wpisalem za pomocą cdkeya, bo tą gre dostalem kupują procesor, czy karte graficzną, ale nie wiem gdzie jest ten cdkey i ta gra mnie w sumie nie interesuje.

EGd2kyn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...