Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet do lola, oprócz orange...

wiktorko500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mieszkam w Zduńskiej Woli woj.łódzkie na wsi jakieś 5km od miasta noi od centrali mam też około 5km i szukam jakiegoś ogarniętego neta bo kolega ma 10km od centrali i 10mb mu śmiga a u mnie technik z orange mówi, że max 8mb -.- a, że mam teraz 4 to jest dobrze bo, żę na 5km to jest wystarczająco a mnie do wkurza i się umowa skończyła już teraz to tak dobrowolnie jestem jakby połączony z ich usługą ;) i szukam internetu właśnie ale nie wiem jakiego i jak zobaczyć gdzie najbliżej centrala ode mnie jest... bo w lolu mam ping 80 a i jeszcze orange ma problemy z lolem ostatnio i poprostu są wyższe lagi straszne.

Opublikowano

każdy powyżej stałego 5mb/s będzie dobry.. Z dostawców to Ci nie powiem bo nie mam pojęcia którzy mają u ciebie zasięg.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Nie bierz UPC xD

Chyba że będziesz wymieniał internet kiedy już przeniosą serwery xD

Nie rozumiem. Kiedys mialem problemy z upc ale od 6 miesięcy 0 problemow. Skad taka opinia?
Opublikowano

Gram ciągle na 90 pingu, PLAY - i nie ma żadnych ścin ani nic, także osobiście polecam.

Polecam playa . Na najnowszym patchu chodzi mi na 60 pinga, 30 km od miasta .

Serio 30km od centrali ? kablówka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...