Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheats to wom2 zapraszam !:)

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze,mam do was takie pytanko zacząłem robic bota do wom2 expot,fishbot ,pick items (Fasst range),pul mobs,use red potions i niebieksie  + jak malo hp uciekaj.I chcialem sie was zapytać czy potrzebny wam taki czit czy nie,bo obecnie trwają juz beta testy.i Czy to jest wam potrzebne czy nie ? bo nie wiem czy wypuścić tą wersje za jakis czas. iii gdzieś w grudniu  zostanie wypuszczony czit m2-angel (GF) to bedzie czit jak metin2bob premium  tylko,że bezpłątny  I jeszcze bardziej rozbudowany 

/niereg. sygna

Opublikowano

Bez sensu cheat'y do WOM2 jak zaraz Ci wypłacą bana. Osobiście nie chce korzystać wolę grać samemu większa satysfakcja. Na easy jakimś bym się skusił, ale to hard.

Opublikowano

­Jeśli zabierasz się do robienia takiego cheata to życzę Ci naprawdę powodzenia.  :yay:

Musisz liczyć się z tym, że publikując go będzie on co jakiś czas sprawdzany przez GF, zatem aktualizacje co jakiś czas to podstawa.

Tak było z M2Bob, wszystko działało na początku w porządku, jednak później był taki okres że nie działał on w ogóle.

Jakimś 'dziwnym' trafem, gdy stał się płatny nagle GF przestało go blokować.  :v

Jeśli stworzyłbyś coś działającego, niewykrywalnego na WOM2 to byłbyś mistrzem, a każdy tamtejszy gracz zapamiętałby Cię.  :lenny:

Póki co wszelakie próby oszustw kończą się już na włączeniu dowolnego cheata, mają tam taki dobry anty-cheat system.  :((

Trzymam kciuki za Twój projekt.  :)

­

Opublikowano

@R3public czyli z tym sprawdzaniem przez GF jak to obejść ? bo nie chce robić płatnego,a zarazem nie chce tyle aktualizacji ciagle potem robić .Jakieś pomysły ? Moze jakąs blokade zrobić,nie wiem czekam na wasze kreatywne pomysły i będę je wszystkie analizował :)  co do wom2 Mowisz,ze ostro lecą bany ? tak jak mowilem testuje,tylko duzo osob jest ze to jest bez sensu wrzucac na serwer hard. ze wolą bez cheatsow grac tam wiec nie wiem co o tym myśleć.

/niereg. sygna

Opublikowano

Tam jest dobra administracja na wom2. To nie jakiś priv easy robiony przez gimbusa i qmpli z gimbazy na którym admin jest raz na ruski rok. Z 15 minut i wyhaczysz banana albo nie będziesz mógł włączyć gry. Lepiej grać tam czysto.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobić coś na Wom to nie problem, nie dostać bana na Womie to problem. xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Zrób zobaczymy czy w ogóle to zadziała na womie, jeśli już go wypuścisz to zobowiązujesz się do ciągłego aktualizowania go, dopóki go nie zablokują całkowicie xp

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...