Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avki i arty - szukam

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yo. ( @554461402688252517908.png Brand. po co zmieniałeś ten nick? )

Wiem, że istnieją przeróżne strony z avkami - artami takie jak np. pinterest, zer­ochan, tumblr i wiele innych (Mi to szukanie coś nie idzie :P znaleziony przez kogoś w większości przypadków i tak będzie lepszy) niemniej jednak zwracam się tutaj z prośbą do Was o podanie jakiś fajnych avków-artów z postaciami, z mongolskich kolorowanek czyt. mangi bądź ,,chińskich bajek" czyt. anime. Może macie jakieś swoje własne takowe internetowe foldery? (Nie fap foldery) czy coś w tym stylu. Może byście przenieśli coś z własnego dysku na imgur i podali link? Chętnie przygarnę. Im więcej, tym lepiej. Będę wdzięczny za pomoc :D

Za podawanie ,,Boku no Pico" itp. @Ariness jak tylko dostanie moda, to zajmie się wami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ... chciałem napisać, że posypią się permy

Silvuś stara się na siłę być zabawny :3

Opublikowano

­@253751 

Ty, no patrz. Jeszcze na to nie wpadłem do tej pory. ,,Dzięki"  xD

Opublikowano

Nie ma sensu moim zdaniem na siłę szukać awków.

Powinno się je robić samemu ze własnych screenów czy ze znalezionych gdzieś przypadkiem artów. Wtedy wychodzą najlepsze i najoryginalniejsze. Zdarza się tak (i wiem to po sobie), że widzisz jakiś kadr oglądanej przez się bajki i od razu wiesz, że to będzie idealny materiał na awatar. Niepowtarzalny awatar.

Osobiście bawię się też z kontrastem, nasyceniem i innymi duperelami, żeby kolory były jak najmilsze dla mojego oka.

Nie ma co iść na łatwiznę, Silwuś. xp

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

LybT96j.png

Coś z tego by Cię interesowało? xD
Będąc już bardziej poważnym, nie da się znaleźć fajnego avatara od tak.

Na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć, że czasem oglądając anime/mangę spodoba mi się jakaś postać i wtedy zabieram się do roboty (dobry kadr + paint.net + moje zdolne rączki  :O), nie widzę innej opcji bo szukanie czegoś na siłę mija się z celem - no chyba, że jesteś PS Mastah to wtedy z gówna zrobisz dzieło sztuki.  ^^

417711489342956987022.png

Opublikowano

@Ariness

Na siłę, nie na siłę. No tutaj Ci akurat muszę przyznać rację :D Ładnego arta nie umiem zrobić (w ogóle nigdy nie próbowałem xD) ale zrobić zdjęcie danej postaci, podczas anime, to już lepiej ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...