Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 czy 16?

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam straszną ochotę żeby pograć w FIFA 15 UT dlatego, że tanio teraz można kupić do niej klucz na Origin :). Tylko właśnie. Niedawno wyszła FIFA 16 i teraz mam dylemat : Czy czekać aż stanieje 16 czy od razu kupić 15? Chciałbym poznać wasze opinie. Która FIFA lepsza i czy opłaca się kupić 15, czy ktoś jeszcze gra wogule w UT. Proszę o pomoc. Dzięki z góry ;)

Opublikowano

FIFA 15 jest dobra, ale między tą odsłoną, a najnowszą szesnastką powstała wielka przepaść. FIFA 16 jest pierwszą FIFĄ, która odstaje od poprzedniczki tak bardzo. Ja bym na twoim miejscu kupił FIFA 16, ale rozumiem twój dylemat - dla mnie obecne ceny FIFA 16 też są nie do przetrawienia. ;)

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Właśnie ta cena. W sumie 16 pewnie stanieje w 2016, bo wyjdzie już 17 tylko kurde już sam nie wiem, bo mnie tak kusi na tą FIFA UT, że ahhhh. Myślę, że kupię 15 i będę grał tyle aż dotąd kiedy stanieje 16. Myślę, że to będzie rozsądny wybór.

Opublikowano

Na święta na pewno pojawi się jakaś promocja na FIFĘ. Np. jak kupowałem FIFĄ 15 na X360 to po premierze kosztowała ok. 200 zł, a na święta już ok. 150 zł.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Ja kupiłem przed premierą i jestem zadowolony. Zdecydowanie Fifa16, możesz poczekać aż stanieje.. teraz już kupisz za około 150 zł.

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...