Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ark vs h1z1 vs 7 days to die

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co polecacie kupić? Ponieważ te gry są identyczne, są tą sandboxy, otwarty świat, przeżycie, budowanie itp. Tylko która gra zapewni najwięcej godzin rozgrywki ? Ciężko mi samemu wybrać, dlatego pytam się was, daje lajki za uzasadnione odpowiedzi :D­

zy95qg.png

Opublikowano

ARK, ciężko strasznie sie gra ale fun jest mega, no chyba że wykraftowałeś juz najlepszy kilof i Cie j****y trex zjadł >.< super rozgrywka jak dla mnie, optymalizacja chyba jeszcze troche kuleje bo to jest early access, ale cały czas ulepszają :D 

jeżeli Twój komp to nie kombajn to weź jednak mniej wymagajacy tytuł ;p ark na wysokich ustawieniach wymaga sobie gtx`a 970 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Witam, co polecacie kupić? Ponieważ te gry są identyczne, są tą sandboxy, otwarty świat, przeżycie, budowanie itp. Tylko która gra zapewni najwięcej godzin rozgrywki ? Ciężko mi samemu wybrać, dlatego pytam się was, daje lajki za uzasadnione odpowiedzi :D­

A nie pomyślałeś o DayZ? Ale skoro już wybór jest wśród tych gier, to ja polecam H1Z1.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

A nie pomyślałeś o DayZ? Ale skoro już wybór jest wśród tych gier, to ja polecam H1Z1.

Mam Dayz, i rozgrywka w mieście na 15 fpsach przy r9 i i5 mnie troszkę denerwuje i sram na tą gre...  :s

­

zy95qg.png

Opublikowano

Według mnie 7 Days to Die jest lepsze. Survival jak i Pvp jest bardzo fajne. Do tego jeszcze możliwość budowania własnych baz bez żadnych szablonów i innych dupereli, fajny crafting i spora mapa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...