Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem/Moderatorem/Redaktorem itd.

Onorichii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam sieci serwerów 1.6 na której coś się dzieje, oraz są ludzie. Jestem zaś zainteresowany podjęciem się pracy jako ktokolwiek, spędziłem sporo czasu na forach serwerów cs 1.6, oraz moim zdaniem znam się na wszystkich stanowiskach. Jeżeli poszukujesz kogoś uniwersalnego dla twojego forum, napisz do mnie z pytaniami, jeżeli informację które wymagasz nie znalazły się w tym temacie!

Mam na imię Damian. Obecnie jestem w wieku 23 lat. Moimi głównymi zainteresowaniami od lat są gry, głównie uwielbiam pogrywać w gry openworld typu H1Z1, dodatkowo dopełniam mój wolny czas grą w counter strike. Jestem osobą ambitną, szczerą oraz szybko zapoznawczą. Jak wyżej napisałem, jestem również osobą dość uniwersalną co do sieci counter strike, iż potrafię praktycznie wszystko z nimi związane. Edycja stylu, wgrywanie silników, oraz ich manipulacja, zaawansowane jak i proste funckje silników typu phpbb, mybb, ipb. Obecnie sporo czasu spędzam nad edycją i manipulacją IPB oraz staram się uczyć samodzielnie.

Jestem wstanie zapewnić właścicelowi pełne zaangażowanie w jakiekolwiek czynności na forum, uwielbiam rozpisywać się w tematach którę piszę, np o tematyce Awansów czy też konkursów, staram się dodać jak najwięcej informacji, tak aby wszystko wyglądało ładnie, estetycznie oraz profesjonalnie. Również instalacja forum oraz jego postawienie od zera, jak I przygotowanie do pełnego funkcjonowania, spełnienia prośby administracji co by chcieli,a  czego nie.

Obecnie jestem wstanie podjąć się pracy na owych rangach:

-Administrator

-Współwłaściciel

-Redaktor

-Moderator

-Anty Cheat (Unban team)

-Inne, podobne do wymienionych.

Napisz do mnie pw jeżeli masz jakiekolwiek pytania, lub jesteś zainteresowany moją ofertą, a na pewno się dogadamy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś opinie na Twój temat?

Ładnie wszystko opisane tylko że na stanowiska typu administrator to mało kto weźmie bez opinii.

Jakieś projekty?

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...