Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścigacz

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra dobra ale cos na dowod osobisty potrzebuje, nie na prawko :P

Oraz do 4 tysiecy warto kupowac uzywane? zalezy mi zeby te 7 8 dych jechal

Opublikowano

No dobra dobra ale cos na dowod osobisty potrzebuje, nie na prawko :P

Oraz do 4 tysiecy warto kupowac uzywane? zalezy mi zeby te 7 8 dych jechal

Gpr 50 oraz tzr 50 jest na dowód ;) Do 4 tys już coś ciekawego można znaleźć ;)

IDcncno.png

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/honda-nsr-125-50-zamienie-sprzedam-CID5-IDcbBl3.html#640252cb07

http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-50-CID5-IDcrlDw.html#640252cb07  love rs <3

125 na 50 ? dlaczego nie

Co do marek na które wszyscy potrafią tylko narzekać...

Sąsiad miał zipp pro rs 125 przez trzy lata , jedyne co w nim zmieniał to napęd oraz tłok z cylindrem. Czyli norma przy każdym moto. Zrobił ok. 40 tys km

Jeśli trafisz na gówno jak ja ( ten sam model ) to pojeździsz góra miesiąc i się poddasz ;p Nie wiem co było wadliwe , co chwile coś się psuło.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dwusuw, 50 ccm­ - feee 
Co prawda, nie liczy się to, co masz pod tyłkiem, lecz to, co masz pod kaskiem. Ale kupno tego kompletnie się nie opłaca.. Zero frajdy, zero adrenaliny, dużo hajsu na mechanika i nowe części - Nie polecam ;-) 
Sprawdź nsr/cbr, może 125? Za duża pojemność na początek też jest złym pomysłem, wiec strzeż się również tego. 
Lewa c: 

tMjZlYU.png

Opublikowano

CBRka 125 jest dobrym wyborem jak na pierwszy sprzęcik :)­

Mi się w sumie podobają Yamahy i Kawasaki, ale to drugie to wyższa szkoła jazdy xD

Opublikowano

Nie kupuj tego xD miałem okazje jeździć tym nie razi odradzam nie rozpędzisz się do 80 no chyba ,ze z górki :D . trochę dołóż i cbr 125 kup spokojnie ponad 120 wyciągniesz ;D

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Jezu, nigdy nie pakuj się w ten chiński złom.

Jeżeli ma być 50 to kup sobie jakąs aprilie rs 50, rieju rs2 50,
jest bardzo dużo motorowerów o pojemności 50ccm, markowych.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jaką beke mam z typiary co proponuje cbrke 125. Przecież to ma tyle samo mocy co 50. Zresztą cbrka w 125 przypomina rower dziecięcy :> Cbrka spokojnie 120 ? :> Chyba z górki. Jak już to pooglądaj sobie coś ala: Yamaha tzr 50, Aprilia rs 50 ( tego nie polecam), derbi gpr 50, cagiva mito,  to są modele chyba najbardziej opłacalne.

IDcncno.png

Opublikowano

Ścigacz:D dobry joke bro, chcesz dojeżdżać do gimby to kup sobie jakaś używkę normalny skuter firmy Aprilia(mój ziomek miał taka niby sportową z 199...+ coś bez blokad śmigał chyba do 100km/h) , bo to coś co niby wygląda jak ścigałka, a w środku ma piłe spalinową z biedronki to wstyd tym jeździć. Miałem kiedyś typka w liceum takim przyjeżdżał, z około 2 km fajnie wyglądał, ale jak już dojechał to jak 360 pyr pyr pyr. Ktoś kto kupuje takie wynalazki chce zaszpanować, a z drugiej strony wychodzi na odwrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...