Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego wykorzystać pakiety

andglad15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Znacie może inne sposoby wykorzystania pakietów niż lodowe ? 
Niby lodowe spoko, tam 3 stacki na h ale chciałbym czegoś szybszego :D 
Może zbieranie golda na rajdach ? Aby zebrać all gold np. z foxy :D

Ps. Mieliście może jakieś doświadczenie w lodowych ? Dostaliście bana ? :D Od wczoraj jestem na pakietach i jak na razie bana nie dostałem :D

Opublikowano

Na pl już się tepać nie da.Mógłbyś zmienić waypointy na mapie na które nie da się aktualnie wejść ale to możesz zrobić tylko hex editorem i nie we wszystko da się wejść ale petem tak.

nostaleh.png
Opublikowano

Potrzebuje pakiety na nostale DE nie na PL wiec nie ma mowy o kradnieciu i btw mam pakiet ktory tepa cie w lewy gorny rog mozemy sie dogadac ;>

Opublikowano

Na pl już się tepać nie da.Mógłbyś zmienić waypointy na mapie na które nie da się aktualnie wejść ale to możesz zrobić tylko hex editorem i nie we wszystko da się wejść ale petem tak.

Da się wejść, TP hack dalej nie załatany siedzi, ale mało osób go zna. xD

Co za problem samemu poszukać id lodowych kwiatków? To przecież trudne nie jest...

Opublikowano

Raz używałem na kwiaty na glacy i dostałem na wszystkie konta założone na moim ip xD 12 kont z jakimiś od 40 do 80lv poszło w pizdu. Maina zakładałem na kolegi komputerze i ono ocalało xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...