Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum Laneris s2 , mały problem

SaczuuBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tydzień temu załozyłem konto na forum, potem następne i tak od tygodnia ciągle daje Wyślij ponownie e-mail aktywacyjny i nic nie dochodzi.. do supportu pisałem z 3 razy 0 odzewu

Opublikowano

Napisz do jakiegoś admina forum na PW, żeby ci w panelu aktywował i już. Jak nawet wtedy nie odpisze, to załóż nowe konto z nowym emailem na innej poczcie. 

denzel.png

Opublikowano

Właśnie nie mogę w ogóle w żaden profil wejść aby wiadomość napisać. Mam założone kolejne i tak samo

Spróbuj założyć nowy email na innej poczcie (np. na o2.pl) i wtedy zobacz. No chyba, że już tak robiłeś, to musisz poczekać na odp adminów. 

@SuReeK

On powinien ci pomóc, ale możliwe że jest zajęty stawianiem Teriosa.  xD

denzel.png

Opublikowano

Spróbuj założyć nowy email na innej poczcie (np. na o2.pl) i wtedy zobacz. No chyba, że już tak robiłeś, to musisz poczekać na odp adminów. 

@SuReeK

On powinien ci pomóc, ale możliwe że jest zajęty stawianiem Teriosa.  xD

Co do Teriosa nie będzie on szybko startował, na to będzie czas priorytetem dla mnie jest Laneris i aktualizacja na nim.

Co do już aktywowane masz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...