Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamera do vlogów

a2s0d0f2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje jakąś kamerę do vlogów, amatorską kamerę.. Wiem że to nie osiągalne ale cena do 300zl. Może ktoś coś? Byle nagrywała to HD.

5274101879.png

Opublikowano

Kamera do vlogów? Chodzi Ci o kamerę czy kamerkę internetową? Z kamerką internetową to nwm czy jest jakikolwiek sens. Może i coś kupi, ale to nie będzie cacy kamerka, przynajmniej ja tak uważam. Może warto pomyśleć o zwykłej kamerze? Potem przerzucić materiał na komputer i tyle, lepszy obraz itp. Oczywiście taka kamera jest droższa.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Witam. Poszukuje jakąś kamerę do vlogów, amatorską kamerę.. Wiem że to nie osiągalne ale cena do 300zl. Może ktoś coś? Byle nagrywała to HD.

Skoro wiesz, że nie jest to osiągalne, to po co pytasz ? 

416231423689480320491.png

Opublikowano

Proponuję zakupić kamerę Microsoftu, z jakością problemów nie będzie:

http://allegro.pl/kamera-internetowa-microsoft-lifecam-studio-czarna-i5757157774.html

Testy możesz bez problemu znaleźć, według mnie obraz git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...