Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki pod CS:GO

Pitagorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja posiadam krakeny pro od ponad 3 miesiecy. Moge je z czystym sumieniem polecic. Dałem za nie ponad 300zł ale naprawde warto. Poki co zadnych minusów nie zauważyłem tylko same plusy:

Jakość dzwięku

Duze podbicie basu

Po zainstalowaniu oprogramowania od razer ( w opakowaniu jest kod do oprogramowania w wersji PRO) mamy dzwiek 5.1

Wysuwany mikrofon wysokiej jakosci.

Nie wiem co tu jeszcze wymienic ale ze sprzetu jestem w pełni zadowolony.

Tak samo nadają sie do słuchania muzyki jak i do grania, słuchanie na nich muzyki elektro to jest czysta poezja :D 

Wiadomo ze 300 zł to niemało ale za taki sprzet warto tyle dać. :D :D :D 

Pozdroo ;d

NU94p9A.gif

Opublikowano

od razu Ci mowie, to Co napisałeś to są mozna powiedzieć 2 rozne rodzaje słuchawek :v w zasadzie kraken.. no ok i kraken "pro" niby roznia sie tym.. ze prosy świeca w jasności a gasna w ciemnośći, dobra zartuje, świecą, zwykłe nie, do zwykłych NIE BEDA DZIAŁAĆ Ci STEROWNIKI ze strony producenta ponieważ sa tylko do "pro" jedyne co łączy te 2 pary słuchawek w tych sterownikach to ymm.. pozwolenie xD zwyklym krakenom wlaczyc dzwiek 7.1 (i odrazu Ci tez komunikuje że bez tej takiej 2giej wtyczki nic nie usłyszysz, ona jest w pudełku wiec nie martw sie o jaka mi chodzi)  wiec dopłacaj! i bierz te co ma kolega czyli pro albo.. GL HF i szukaj dalej :), spotkałem ten przypadek ktory opisuje wielokrotnie.

Opublikowano

Ja posiadam krakeny pro od ponad 3 miesiecy. Moge je z czystym sumieniem polecic. Dałem za nie ponad 300zł ale naprawde warto. Poki co zadnych minusów nie zauważyłem tylko same plusy:

Jakość dzwięku

Duze podbicie basu

Po zainstalowaniu oprogramowania od razer ( w opakowaniu jest kod do oprogramowania w wersji PRO) mamy dzwiek 5.1

Wysuwany mikrofon wysokiej jakosci.

Nie wiem co tu jeszcze wymienic ale ze sprzetu jestem w pełni zadowolony.

Tak samo nadają sie do słuchania muzyki jak i do grania, słuchanie na nich muzyki elektro to jest czysta poezja :D

Wiadomo ze 300 zł to niemało ale za taki sprzet warto tyle dać. :D :D :D

Pozdroo ;d

Po +/- 250 zł są ;d

Opublikowano

od razu Ci mowie, to Co napisałeś to są mozna powiedzieć 2 rozne rodzaje słuchawek :v w zasadzie kraken.. no ok i kraken "pro" niby roznia sie tym.. ze prosy świeca w jasności a gasna w ciemnośći, dobra zartuje, świecą, zwykłe nie, do zwykłych NIE BEDA DZIAŁAĆ Ci STEROWNIKI ze strony producenta ponieważ sa tylko do "pro" jedyne co łączy te 2 pary słuchawek w tych sterownikach to ymm.. pozwolenie xD zwyklym krakenom wlaczyc dzwiek 7.1 (i odrazu Ci tez komunikuje że bez tej takiej 2giej wtyczki nic nie usłyszysz, ona jest w pudełku wiec nie martw sie o jaka mi chodzi)  wiec dopłacaj! i bierz te co ma kolega czyli pro albo.. GL HF i szukaj dalej :), spotkałem ten przypadek ktory opisuje wielokrotnie.

Troche sie kolego mylisz ;d

Wersja wersja PRO rozni sie od zwykłej tym ze ma w wyposazeniu mikrofon, a te swiecace to nic innego jak krakeny CHROMA i te ostatnie nie maja wejscia jack tylko sa podlaczane pod usb a ich cena jest o 100zl wieksza

Ze sterownikami jest troche inaczej: 

mozesz je pobrac ze strony producenta.

Do słuchawek PRO dostajesz kod ktory pozwala ci to oprogramowanie z upgradeować do wersji PRO

Sterowniki roznia sie tym ze podstawowa wersja ma w sobie zwykłe ustawienia dzwieku i mikrofonu a wersja PRO ma opcje dzwieku 5.1, equalizer, podbicie basu, i lepsze ustawienia mikro.

NU94p9A.gif

Opublikowano

Troche sie kolego mylisz ;d

Wersja wersja PRO rozni sie od zwykłej tym ze ma w wyposazeniu mikrofon, a te swiecace to nic innego jak krakeny CHROMA i te ostatnie nie maja wejscia jack tylko sa podlaczane pod usb a ich cena jest o 100zl wieksza

Ze sterownikami jest troche inaczej: 

mozesz je pobrac ze strony producenta.

Do słuchawek PRO dostajesz kod ktory pozwala ci to oprogramowanie z upgradeować do wersji PRO

Sterowniki roznia sie tym ze podstawowa wersja ma w sobie zwykłe ustawienia dzwieku i mikrofonu a wersja PRO ma opcje dzwieku 5.1, equalizer, podbicie basu, i lepsze ustawienia mikro.

:/ fakt ale i nie fakt xD bo zwykle tez maja mikro i w dodatku nic sie nie zmienia :D nadal do tych zwyklych nie ma sterownikow

@ no to napisałem to wyzej :/

Opublikowano

Cena spoko ;d

Ja kupiłem swoje dokładnie na tej samej aukcji ale po tej wyższej cenie.

Ale nie polecam u nich nic kupować.

Kiedy zamówiłem swoje krakeny czekałem tydzien zanim doszła paczka bo ponoc ją zgubili, ale kiedy juz przyjechał kurier dał mi pudło o wielkosci 1m x 1m x 1m wiec troche spory karton, wiecie co było w srodku? ..... Drukarka xdd . Kurier zabrał paczke i skontaktowałem sie ze sklepem, oczywiście przeprosiny it itp, Wiec dwa dni pozniej dzwonie do nich spytac jak tam moja paczka. Powiedzieli ze o niej zapomnieli, ja juz wkurwiony chciałem rezygnowac z zakupu ale sie powstrzymałem. No i dobra czekamy dalej na paczke. Ale co sie dzieje? .. jakąs godzinke po tym ostatnim telefonie dzwonią do mnie ze sklepu i sie pytają czy paczka doszła do mnie w całosci. Szczyt chamstwa :P 3 dni pozniej miałem swoje słuchawki. 

Troche sie rozpisałem xdd

Takze słuchawki mozesz u nich kupic jesli masz nerwy na użeranie sie z tymi zjebami.

Po za tym czytalem opinie tego sklepu i duzo osób miało podobna sytuacje.

NU94p9A.gif

Opublikowano

> Dobre słuchawki

> Razer

Wybierz jedno.

@topic dołóż 50zł masz Cloudy, ew. bierz Superluxy i dokup mikrofon.

Opublikowano

@Patrix0n Profesjonalistą płacą, a ty zapewne nie miałeś lepszych słuchawek na głowie.

Możesz też brać Takstar Pro 80 v2

Opublikowano

@Lequert Sugerujesz, że kenny grałby na miernych słuchawkach tylko dlatego, że mu za to płacą? Skoro profesjonaliści nie mają problemu z dźwiękiem i komfortem jakie dane słuchawki oferują, to raczej przeciętny Kowalski też nie powinien mieć z nimi problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...