Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doublelift w TSM'ie.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Co sądzicie o przejściu Doubla do TSM'u? Trochę dla mnie dziwna i zaskakująca decyzja (Co z Turtlem?). Tu macie link do FP TSM'u na FB, bo nie umiem wstawić linku do samego tylko posta. :D

https://www.facebook.com/TSMPRO/?ref=ts&fref=ts

No to będzie nieźle xD. Niech wyjebią tego Santorina jeszcze.

Ciekawe kto na topie bedzie. 

Opublikowano

Cześć. Co sądzicie o przejściu Doubla do TSM'u? Trochę dla mnie dziwna i zaskakująca decyzja (Co z Turtlem?). Tu macie link do FP TSM'u na FB, bo nie umiem wstawić linku do samego tylko posta. :D

https://www.facebook.com/TSMPRO/?ref=ts&fref=ts

O jakim "przejściu" ? O jakiej zaskakującej decyzji mówisz? W filmiku na fb TSM, Doublelift dokładnie mówi że po 4 latach CLG podjęło decyzję wywalenia Doublelift'a z teamu.

(Dokładny czas w filmie - 2:20)

Opublikowano

O jakim "przejściu" ? O jakiej zaskakującej decyzji mówisz? W filmiku na fb TSM, Doublelift dokładnie mówi że po 4 latach CLG podjęło decyzję wywalenia Doublelift'a z teamu.

(Dokładny czas w filmie - 2:20)

No to to jest tym zaskoczeniem...? Czy rozumowanie jest tak ciężkie w dzisiejszych czasach? Jeżeli dla Ciebie wywalenie stałego członka zespołu po 4 latach grania zaskoczeniem nie jest, to chyba żyjemy w innym świecie. To tak jakby Barcelona nagle chciała sprzedać Messiego - bo tak.

A dwa - po co brać nowego ADC mając Turtla? Czy ja jakoś po chińsku napisałem, że mnie się zrozumieć nie da? Dla mnie to jest zaskoczenie, dla Ciebie być nie musi. Fanem TSM'u jestem już kawał czasu i mnie po prostu dziwi zatrudnianie nowego ADC mając dość dobrego. Turtle i Bjerg się dobrze spisywali na Worldsach, reszta niekoniecznie. Dla mnie nie ma żadnego sensu posiadanie 2 ADC (Chyba, że TSM się stanie takim SKT tylko z dwoma ADC, a nie z miderami).

@NetherSky_ Santorim sam odszedł.

Opublikowano

Czekałem na to, teraz TSM zbuduje sobie nowy team i będzię potęgą, mówie wam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No to to jest tym zaskoczeniem...? Czy rozumowanie jest tak ciężkie w dzisiejszych czasach? Jeżeli dla Ciebie wywalenie stałego członka zespołu po 4 latach grania zaskoczeniem nie jest, to chyba żyjemy w innym świecie. To tak jakby Barcelona nagle chciała sprzedać Messiego - bo tak.

A dwa - po co brać nowego ADC mając Turtla? Czy ja jakoś po chińsku napisałem, że mnie się zrozumieć nie da? Dla mnie to jest zaskoczenie, dla Ciebie być nie musi. Fanem TSM'u jestem już kawał czasu i mnie po prostu dziwi zatrudnianie nowego ADC mając dość dobrego. Turtle i Bjerg się dobrze spisywali na Worldsach, reszta niekoniecznie. Dla mnie nie ma żadnego sensu posiadanie 2 ADC (Chyba, że TSM się stanie takim SKT tylko z dwoma ADC, a nie z miderami).

No nie wiem pomyślmy czemu wzięli 2lifa, hmmm? Może dlatego że jest 10x lepszy od WiltTurtle? Nie dość że mocny mechanicznie to jeszcze nie stoi w środku TF'a jak żółwik :v

Czekałem na to, teraz TSM zbuduje sobie nowy team i będzię potęgą, mówie wam. :)

Nie będzie. Wezmą same gwiazdy do rostera i skończą jak Alliance z Rekklesem i Froggenem Kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Napisałeś że przeszedł do tsm. Przejście z teamu do teamu, a dołączenie do nowego po wywaleniu ze starego to różnica. Pisząc o przejściu, i zaskoczeniu większość zrozumie to w sposób taki, że jesteś zaskoczony tym że przeszedł z clg do tsm, co tak naprawde nie miało miejsca.

Dwa - Poto bo może jest szansa na kogoś lepszego? -,-  "Dość dobry" to nie wystarczające, jeżeli jest ktoś lepszy od dość dobrego no to chyba tego lepszego się wybiera tak?

Opublikowano

Napisałeś że przeszedł do tsm. Przejście z teamu do teamu, a dołączenie do nowego po wywaleniu ze starego to różnica. Pisząc o przejściu, i zaskoczeniu większość zrozumie to w sposób taki, że jesteś zaskoczony tym że przeszedł z clg do tsm, co tak naprawde nie miało miejsca.

Dwa - Poto bo może jest szansa na kogoś lepszego? -,-  "Dość dobry" to nie wystarczające, jeżeli jest ktoś lepszy od dość dobrego no to chyba tego lepszego się wybiera tak?

Czy ja wiem, czy Wild jest gorszy od Doubla? Obaj mają inny styl gry i obaj grają po części innymi bohaterami (Nie widziałem, żeby np. Wild grał Ashe, albo Double grał 3 mecze z rzędu Kog'Mawem. Obaj mają inny styl gry, więc nie wiem jak to się odbije na ich ogólnej grze. Ciekawi mnie kogo na supporta wezmę. Czy Aphromoo przejdzie też, czy kogoś innego poszukają.

Opublikowano

Niech Biora Rusha na jungle, na topa Quasa ( ale raczej go nie wyciagna) lub ziona :D 

Lustboy nie wiadomo czy odchodzi czy nie

LustBoy odchodzi, a na topa mogli by wziąć takiego Cabocharda z Gambitów

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

jak jeszcze zion odejdzie z clg to pozdro

@topic

fajnie, wildtrtl sie nie spisuje ostatnimi czasy, doublelift moim zdaniem duzo lepszy, jednak to dalej nie ten poziom co np imp

Opublikowano

2 najlepszych graczy z NA w jednym teamie, jest jeszcze szansa ze Rush dojdzie do tsm bo TIP chyba sie rozpadlo.

Moze wkoncu w NA zabłyśnie jakis team bo ostatnio to kiepsko.

Opublikowano

To jak, teraz gosu bedzie grał xD?

nie wiem czy dla ciebie to nowosc, ale clg ma suba na adc, nazywa sie stixxay

2 najlepszych graczy z NA w jednym teamie, jest jeszcze szansa ze Rush dojdzie do tsm bo TIP chyba sie rozpadlo.

Moze wkoncu w NA zabłyśnie jakis team bo ostatnio to kiepsko.

nie rozpadlo sie, spot tipu lcsowy do sprzedania, pewnie z calym skladem

Zion i Quas zjadaja go na sniadanie. 

przeciez quas w summer spilcie nic nie gral xD

zion to poziom cabo

jak mozna nazwac kogos dobrym adc, ktory fleszuje po kille zamiast stac z tylu i obijac co sie da? xD turtle to trash, ma mechanike, ale rozumu za nic

poki co zapowiada sie fajnie, tak samo jak z alliance po mistrzostwach xD ciekawe, czy zbieranina gwiazd, czy prawdziwy team

­

Opublikowano

zion to poziom cabo

jak mozna nazwac kogos dobrym adc, ktory fleszuje po kille zamiast stac z tylu i obijac co sie da? xD turtle to trash, ma mechanike, ale rozumu za nic

poki co zapowiada sie fajnie, tak samo jak z alliance po mistrzostwach xD ciekawe, czy zbieranina gwiazd, czy prawdziwy team

jak twoim zdaniem Quas nic nie gral w splicie to zycze Ci powodzenia. W summer splicie ciagnal cala gre praktycznie dla Liquid. Fenix i Piglet obudzili sie na playoffy dopiero

Opublikowano

zion to poziom cabo

Double też miał swoje momenty, w których ludzie się łapali za głowę co on robi. Stwierdzanie, że Wild gówno grał jest tak samo bezpodstawne jak mówienie, że Quas nic nie grał. Każdy ma lepsze i gorsze dni. Nie da się utrzymać formy cały czas (chyba, że jest się Koreańczykiem :v).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...