Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format - Coś blokuje twój system VAC

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem zrobić format, ponieważ komunikat "Coś blokuje twój system VAC" nie daje mi spokoju i żadne poradniki nie pomagają i w związku z tym mam pytanie, czy wystarczy zrobić format jednej partycji, na której mam zainstalowany system czy na 2 partycjach? Pytam się o to dlatego, że mam zainstalowane wiele gier na komputerze w wersji elektronicznej i słaby internet a pobieranie samego BF4 ze wszystkimi dodatkami zajęłoby mi +/- 2 dni.

Opublikowano

Cześć, postanowiłem zrobić format, ponieważ komunikat "Coś blokuje twój system VAC" nie daje mi spokoju i żadne poradniki nie pomagają i w związku z tym mam pytanie, czy wystarczy zrobić format jednej partycji, na której mam zainstalowany system czy na 2 partycjach? Pytam się o to dlatego, że mam zainstalowane wiele gier na komputerze w wersji elektronicznej i słaby internet a pobieranie samego BF4 ze wszystkimi dodatkami zajęłoby mi +/- 2 dni.

Mi pomogło sformatowanie tylko partycji ze Steamem.

Opublikowano

Próbowałeś sposobów podanych na stronie steam dotyczące tego błędu. Osobiście miałem ten sam błąd tylko on powstał z nikąd i z dnia na dzień tylko że mi tamte sposoby pomogły.

Opublikowano

Próbowałeś sposobów podanych na stronie steam dotyczące tego błędu. Osobiście miałem ten sam błąd tylko on powstał z nikąd i z dnia na dzień tylko że mi tamte sposoby pomogły.

żadne poradniki nie pomagają

Odpowiedź schowała się moim poście, ale proszę, specjalnie dla ciebie odszukałem ją ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...