Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt dotyczący ItemShopu by Shopko

2kapko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

itemshop.png

Witam dziś w pełni zakończyłem pracę nad moim itemshop-em proszę o szczerą krytykę na właściwym poziomie. Planuje dodać ,więcej wykresów w zakładce statystyki i dodać jeszcze panel od konfiguracji nazw itp.
Zdjęcia z poszczególnych stron:

home.png

ez5kxh.jpg

zakup.png

n67kfm.jpg

7dxjgw.jpg

vouchery.png

h86a85.jpg

palogowanie.png

wv6mep.jpg

pahome.png

2n7jbt.jpg

pastatystyki.png

h4po4h.jpg

paoferty.png

1gefkf.jpgpadodajo.png
 kajnxq.jpg
 pavouchery.png

lplksi.jpg

padodajv.png

4jru0h.jpg

Jak coś to w tytule powinno być 

Projekt dotyczący ItemShopu by Skopko!

Opublikowano

Z*******y! 

Będzie on ogólno dostępny ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

Z*******y! 

Będzie on ogólno dostępny ?

Ciągle dyskutujemy nad jego udostępnieniem. Zapraszam do kierowania dalszych pytań w sprawie ItemShopu na [email protected], tam udzielę panu więcej informacji ;)

Opublikowano

Płakałem gdy zobaczyłem ss'a chwyć się najpierw za design i może użyj bootstrapa bo ten styl wygląd okropnie.

Opublikowano

Płakałem gdy zobaczyłem ss'a chwyć się najpierw za design i może użyj bootstrapa bo ten styl wygląd okropnie.

Pewnie się odnosisz do mojego komentarza na temat strony SzymPvP i nie wiem czy zauważyłeś różnice ,że moja strona jest skończona estetyczna kolory są dobrze dobrane ,nie używam buttona jako stopki i dlaczego nakłaniasz do bootstrapa osobę ,która zna się dobrze na css ,a nie tak jak twój kolega. 

Opublikowano

­Daje 2 screeny i sobie porównaj inni też mogę dać swoją opinię =)

p8kSkUw.png

sXq4Tv7.png

Opublikowano

I cała twoja praca to dobranie kilku elementów z gotowca gratuluje 

Hmm taka jest cała strona, tylko po co mam dawać napalonym +13 a potem będą pisać żebym im dał za darmo, cały panel obsługuję pp,psc, i prawie wszystkie sms premium =) Sam panel pisał prawie 4 miesiące więc kilka elementów i już miałem cała stronę,masz rację =)) Po porostu chce Ci uświadomić że Twój css wygląda ohydnie.

­

Opublikowano

Rozumiem ,że masz inny gust i całkowicie zgadzam się ,że według ciebie css jest ohydny. Ale myślę "fanie bootstrapa" jeśli pozwolisz mi cię tak nazwać ,że strona główna skopko nad ,którą pracuje mój przyjaciel na pewno ci się spodoba ,bo prawie 100% css to bootstrap :D. Na koniec chciałbym dodać ,że o gustach się nie dyskutuje i zakończyć to małą sprzeczkę.

r92x41.jpg

ab8a6k.jpg

k2frnd.jpg

e3cjpd.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wygląd to źle nie jest, nawet mi się podoba, tylko ta czcionka nie przypadła mi do gustu :D

Czekam na jakieś demo, jezeli masz zamiar to zrobić ;)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@Serip Niedługo upublicznimy link do niego w tym temacie, gdyż na razie prowadzimy dyskusje nad jego wyglądem. Wyślę do ciebie w jego sprawie wiadomość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...