Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup LIVE Gold z Allegro

MISIEK2324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o aukcjach z goldem na xboxa sprzedawanym na allegro ? Nie posiadam konsoli zbyt długo i troszkę boję się kupować na allegro.  A cena jest mniejsza np. gold na 3 mies w moim sklepie to około 80zl a na allegro nawet 60zl 

Opublikowano

Jest to jak najbardziej legalne, możesz kupować.

Najbardziej opłacalna jest od razu roczna subskrybcja jeśli dużo korzystasz i będziesz korzystał z konsoli.

Jeśli grasz np tylko przy weekendach lub naprawdę rzadko to kupiłbym keye na 48h które byś aktywował gdy masz ochotę na grę.

Opublikowano

Jest to jak najbardziej legalne, możesz kupować.

Najbardziej opłacalna jest od razu roczna subskrybcja jeśli dużo korzystasz i będziesz korzystał z konsoli.

Jeśli grasz np tylko przy weekendach lub naprawdę rzadko to kupiłbym keye na 48h które byś aktywował gdy masz ochotę na grę.

Aktualnie nie mogę znaleźć żadnej  gry która by mnie wciągnęła . Grałem w diablo 3, gta 5, wota , final fantazy i szału to nie robi .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na allegro zawsze kupowałem, bo nie chciało mi się ruszyć dupy do sklepu.

W aukcjach patrz czy kod jest na miesiąc, czy może 4x 7 dni itp...

Ja polecam, jest taniej i szybciej. ;)

Opublikowano

Ja mam podobne pytanie ale dotyczy to KONT xbox gold z allegro na miesiąc sa bardzo tanie i dużo osób widać, że je kupuje więc pytanie polega na tym czy jak kupię sobie takie konto bede mógł grać w multi itd. ale gdy subskrypcja na tym koncie się skończy i kupię kolejne to czy bede miał zapisane wyniki z gry itp. na tym koncie ? Np. bronie z bf4 czy kupione samochody z gta ?

dtxx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...