Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamować czy zostawić?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam stronę od niecałych dwóch miesięcy. Jakoś nie przykładałem się do jej reklamowania gdyż większość wejść na stronę pochodzi głównie dzięki wyszukiwarce Google. Dziennie potrafię uzyskać 50-60uu w weekendy ponad 100. Dodam, że wejść z dnia na dzień przybywa. Tutaj moje pytanie, czy według was warto inwestować w reklamę serwisu czy jednak zostawić to tak jak jest i poczekać na "naturalną" reklamę, przyrost użytkowników? Aktualne statystyki z dwóch msc.

753511446303258255743.jpeg544281446303258255743.jpeg

Opublikowano

Jeżeli bardzo zależy Ci na nowych wejściach to kupuj reklamę, ale jeżeli silnik google już jesteś to­p to z czasem będą nowe wejścia. Więc według mnie nie warto ;p

Opublikowano

Jeżeli bardzo zależy Ci na nowych wejściach to kupuj reklamę, ale jeżeli silnik google już jesteś to­p to z czasem będą nowe wejścia. Więc według mnie nie warto ;p

Czy zależy to trudno powiedzieć. Dałem sobie rok na rozwinięcie serwisu gdyż tylko na tyle mam domenę. Tylko zastanawiam się czy przez ten rok serwis się na tyle rozwinie aby mieć chociaż 500uu dziennie. Patrząc na statystyki rosnące może się to udać. Chcę po prostu dopytać się osób bardziej doświadczonych co by zrobiły na moim miejscu. Zostawiły tak jak jest i pozwolić działać Google czy jednak coś tam zareklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...