Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Edytowana Stronka Na Twój Server !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno ktoś dawał własnie download do takiej strony... lecz ta stronka troszku była nieschludna... więc przerobiłem ją... inne pola rejestracji... zmiany hasla... i ranking na top 10 osób.

Teraz troszke kursu jak edytować stronkę pod swoj server:

index.html Szukamy tam sieci... i tam uzupełniamy nasze sieci. W takim czymś <title> jest nazwa strony która bedzie sie wyswietlac w przeglądarce.

w "down" trzeba edytować link do spolszczenia i chinskiego launchera ;p

Teraz jak skonfigurować pod mysql szablon:

w conn jak i config, oraz w Regist, ChangePSD, i Rank. szukamy linijki połączenia do mysql i zmieniamy na ip z koncowką .100

Aby zrobić banner servera wchodizmy na flashvortex.com i robimy sobie jakiś banner... ściągamy go na komputer. i zapisujemy nazwę:

600_100 - bedzie on w widoczny "download" i wklejamy go tam gdzie mamy folder images w szablonie

600_110 - bedzie on w widoczny na stronie glownej i wklejamy go tam gdzie mamy folder images w szablonie.

Stronka jest dostosowana pod WebServ... choć nie sprawdzalem jak bedzie dzialać na xampp'ie :P

Screeny (w spoilerze)

ss1wv.pngss2xk.pngW tym 3ss dlatego te obrazki sa znieksztalcone, poniewaz nie miałem odpalonego servera i bazy danych... jak jest odpalona wszystko jest ok. ss3xq.png

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan: Mam strasznie wolne lacze... jesli by mogl ktos zrobic skana, bylbym wdzieczny... (Poza tym jeszcze ani jednego pliku na mpc nie dalem zawirusowanego !)

Myślę, że sie komus przyda, pozdrawiam karpielek.

Opublikowano

Kolego, zanim coś dasz naucz sie HTML, chociaż podstaw :D

I jak coś robisz to rób to dobrze a nie na "odpie**** si*"(sorki za wyrazenia ale to prawda ;D)

Ucz się i ucz a wkoncu cos ci wyjdzie ;D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...