Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego chcecie bota...?

1-LAKI-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak sobie pomyślałem, że napisałbym sobie jakiegoś bota, którego chętnie bym później mógł posprzedawać za grosze :P No tylko zastanawiam się na co byłby popyt, do jakiej gry brakuje wam botów? Muszę jeszcze zaznaczyć, że nie jestem mistrzem w tym, chodzi mi o gry typu darkorbit itp...

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

8 ball pool gbetter ra bardzo popularna internet aż pęka w szwach od niby botow no właśnie niby pęka, dobry działający bot jest naprawdę poszukiwany nie tylko przez osoby w pl

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Prawilny gracz nie korzysta z botów. A tak serio to lepiej napisać samemu ;)

Opublikowano

DarkOrbit coś typu PBDO.

@Edit To nie gra ale jednak przydałby się bot do like4like.org na like z youtube. 

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób gotowiec na bota który działa na zasadzie wyszukania grafiki będziesz sprzedawał za 30zł a za drobną dodatkową opłatą będziesz robił bota dla tej osoby z tego gotowca oczywiście bo na jednej grze dużo nie zarobisz ale jak chcesz to polecam hero zero sfgame margonem choc do margonem ja mam bota a raczej nie chcesz konkurencji i nie wiem głównie gry czasowe 

Opublikowano

Możesz zrobić BOT'a do znanej gry przeglądarkowej, powiedzmy Ikariam. Powiedzmy zleca automatycznie budowę/rozbudowę innych miejsc po zakończeniu danej pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...