Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] [Medium] Melivia.pl

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, ale ten Miecz słońca odstrasza... :x

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

o nie nie nie tylko nie reworki :D 

Wszystko fajnie pięknie, ale nie zagram invoria 4ever. Powodzenia życze

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Polecam i zapraszam. Amok doskonały administrator który pracuje sam. Ale myślałem, że ten mieczyk to zmieniłeś ,ale nie. :D 

Weź to zrób bo odstrasza. :)­

Opublikowano

Pierdziele dodam 2 grosze od Siebie, Rework,rework i rework co tu gadać jak dla MNIE NA MPC powinny być po padnięciu danego serwa stały zakaz publikacji bo to dzięki temu Forum ponad połowa społeczności metina wie o serwerach prywatnych dziwie się że dajecie u Siebie tyle reworków wpierdalać jeden po dniu xD 

Tak po moim poście można Stwierdzić że NIE POLECAM bo team i Rework.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Pierdziele dodam 2 grosze od Siebie, Rework,rework i rework co tu gadać jak dla MNIE NA MPC powinny być po padnięciu danego serwa stały zakaz publikacji bo to dzięki temu Forum ponad połowa społeczności metina wie o serwerach prywatnych dziwie się że dajecie u Siebie tyle reworków wpierdalać jeden po dniu xD

Tak po moim poście można Stwierdzić że NIE POLECAM bo team i Rework.

Nie chciałbym tego określać słowem "Rework" ponieważ serwer po becie praktycznie nie wystartował. Niestety jest to chyba jedyne słowo do tego pasujące...

6279814389995621418209.png

Opublikowano

można znać powód z jakiego serwer nie wystartował praktycznie po becie?

Beta nie przebiegła pomyślnie, start serwera tylko pogorszyłby sprawę.

Opublikowano

logo.png

Kilka słów wyjaśnień, projekt serwera od jego pomysłu, po wykonanie jest mój - Amok.

Jestem założycielem i jedynym Administratorem, od początku jakiejkolwiek zapowiedzi, domeny, czy startu.

Jest to ponowy start serwera - reaktywacja.

Źle się określiliśmy, nie jest to rework, tylko ponowny start.

@.MentosFresh.

@JuicyPussy

Prosiłbym o sprostowanie.

Opublikowano

Znowu kuhwa? Najpierw beta, która nie wypaliła, a obwiniasz za to tych, którzy testowali. Wbiłem 120 lvl, cofka do 90, wbiłem od nowa 120 i sobie darowałem grę na serwerze, bo był widać, że nic wielkiego z tego nie wyjdzie. Nie polecam, póki Amok nie znajdzie sobie jakichś zaufanych ludzi do administracji/testowania. Kolejno, 0 info pod prezką o czymkolwiek - ciągłe odsyłanie na forum, no proszę Cie, nikomu nie chce się szukać tematów po tym forum.

Póki Amok nie znajdzie sobie teamu to w żadnych stopniu serwera nie polecę, bo znowu wyjdzie jak na ostatniej odsłonie. Tak czy siak nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...