Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial REWORK

Azuriell08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha rozumiem ;) 2 ciekawe serwery jak dla mnie i usiluje sie do nich dostac  mam na mysli Tiverie i wlasnie Ascarial na obu gralem przez x czasem i byly swietne na Tiverie w ogole na strone sie chyba dostac nie da nie moge znalesc zrodel download ;<

Opublikowano

To nie są te same Administracje  tylko wykupili nazwe/domene dla reklamy odradzam Ci z szczerego serca gry Tam :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Tiverie po czasie ogarną. Tam zawsze były problemy, ale widać, że chłopaki starają się je rozwiązać. Jeżeli gracze do nich przyjdą to może być dobrze.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

tylko ze tak samo sie pobrac nadal nie da :)

Mieli problem z maszyną i chyba nadal jest wyłączona strona. Napisali na facebooku, że ogarniają błędy i wracają z serwerem. Więc jeśli chcesz zagrać musisz poczekać kilka dni, ale myślę, że będzie warto.

Opublikowano

Tiveria jak i Ascarial off do odwółania czyli w koło Macieju :)

Nie graj na starych serwach bo takim się już nie ufa po raz drugi i dalej.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

W tym czasie mozesz usunac klienta i zyskac 1gb. Teraz jest moda na reworki, czyli szybka kase. Z calego serca nie polecam zadnego reworka. Dziekuje.

Zależy im na szybkiej kasie i właśnie dlatego włączyli serwer bez IS by dopracować ewentualne błędy i będą oddawać SM z poprzedniej nieudanej odsłony. Fakt, że do większości reworków pasuje to co napisałeś, ale to nie znaczy, że nie ma już ludzi z ambicjami, by przywrócić stary klimat. Mniejsza o to czy jest to możliwe czy nie, bo sporo można dyskutować. Oczywiście piszę tu o Tiverii.

Opublikowano

Zależy im na szybkiej kasie i właśnie dlatego włączyli serwer bez IS by dopracować ewentualne błędy i będą oddawać SM z poprzedniej nieudanej odsłony. Fakt, że do większości reworków pasuje to co napisałeś, ale to nie znaczy, że nie ma już ludzi z ambicjami, by przywrócić stary klimat. Mniejsza o to czy jest to możliwe czy nie, bo sporo można dyskutować. Oczywiście piszę tu o Tiverii.

Moge sie myslic, ale wydaje mi sie, ze to jest kolejna odslona nieudanego reworka Tiverii. Wiec....eeeee....

@ Zaufanie jest jak kartka papieru, raz zgniecione juz nigdy nie bedzie takie samo.

Opublikowano

Moge sie myslic, ale wydaje mi sie, ze to jest kolejna odslona nieudanego reworka Tiverii. Wiec....eeeee....

@ Zaufanie jest jak kartka papieru, raz zgniecione juz nigdy nie bedzie takie samo.

Pierwszy rework to była klapa ze względu na technika, który od początku działał na szkodę serwera.Powtarzane to było wielokrotnie. Teraz wszystko przebiega bardziej profesjonalnie.

Wystarczy poczekać jeszcze chwilę i Tiveria ruszy pełną parą.

Reworka Tiverii nie należy równać z innymi reworkami, ponieważ zapowiadany był on jeszcze przed ich wysypem.

Opublikowano

Pierwszy rework to była klapa ze względu na technika, który od początku działał na szkodę serwera.Powtarzane to było wielokrotnie. Teraz wszystko przebiega bardziej profesjonalnie.

Reworka Tiverii nie należy równać z innymi reworkami, ponieważ zapowiadany był on jeszcze przed ich wysypem.

Nie ważne kiedy był zapowiadany - ważne kiedy rusza.

Opublikowano

Wiesz co ci powiem, reworka Dreikona nie nalezy rownac z innymi, poniewaz byl to wiekszy update, ktory przyniosl zamierzony efekt.

Opublikowano

Ja mysle ze poczekam na ta Tiverie zobaczymy co przyniesie ten REWORK mam cicha nadzieje ze bedzie ogarniety serw i bd mozna znowu zagrac jak z przed  czasu  wiadomo moze cos na temat kiedy go wlacza? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...