Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka Razer Goliathus Speed vs Control

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem ale chyba tak :v A więc, jaka podkładka jest lepsza pod low DPI i sens 2-3 w grze mianowicie CSGO ? 

Razer Goliathus Speed czy Control? Słyszałem pare teorii, że speed jest dla LOW dpi ale też takie że speed jest dla HIGH dpi więc sam już nie wiem co o tym myśleć a nie chce kupić złej podkładki żeby nie spieprzyć :P Tak więc, którą kupić pod LOW dpi i sensa 2-3 ?  Za pomoc nagradzam lajkami :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jak jesteś bogatym pro gamerem, który musi mieć wszystkie ustawienia idealnie zgrane co do atomu, to kupuj podkładki za 100zł, gdzie 90% ich ceny to znaczek razera. Nawet teraz na dreamhacku wszyscy grają na czymś w stylu a4techa x7, tylko bez loga, ale pewnie nie wchodzi ona w grę, bo jest za tania. :P

Co do pytania, to chyba sama nazwa mówi za siebie, mam nadzieję że nie kupujesz podkładki droższej od myszki?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak jesteś bogatym pro gamerem, który musi mieć wszystkie ustawienia idealnie zgrane co do atomu, to kupuj podkładki za 100zł, gdzie 90% ich ceny to znaczek razera. Nawet teraz na dreamhacku wszyscy grają na czymś w stylu a4techa x7, tylko bez loga, ale pewnie nie wchodzi ona w grę, bo jest za tania. :P

Co do pytania, to chyba sama nazwa mówi za siebie, mam nadzieję że nie kupujesz podkładki droższej od myszki?

Nope, myszke mam Zowie FK1 

I już 2 podkładki A4techa miałem i nie jestem zbytnio zadowolony z nich, dlatego wolę Razera :)

/A na DH grają na takich bo nie mogą reklamować żadnej innej "firmy" niż Eizo które sponsoruje tego DH z tego co wyczytałem

// a jaką Ty byś mi mógł polecić podkładkę zamiast Razera? Bo skoro jesteś pewny tak swojego zdania, że są lepsze i tańsze ( no bo pewnie są ale zależy od upodobań ) To poleciłbyś jakąś? 

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...