Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Windows 7 na 10?

Gość Vosly_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie czy jest możliwość zainstalowania Windows'a 7 na Windowsie 10?

np. Przez daemon tools?

Prosiłbym o szybką odpowiedź ponieważ ten nowy system dobija i już wolę stracić klucz niż korzystać z niego...

Opublikowano

mozesz wrocic do win 7 do 30 dni od upgrade do 10

a jak chcesz doslownie na 10 zainstalowac 7, to virtualbox

Po:

1. Minęło mi 30 dni :/

2. Jaki sens ma na virtualbox'ie odpalać 7 i mieć 2 systemy..? w dodatku ja chcę na nim grać np. w gry bo mam wiele problemów których nie miałem po instalacji 10

Ps. Nie da się zainstalować Windows'a 7 na drugim dysku a potem usunąć Windows'a 10 czy coś takiego?

Opublikowano

Po prostu nagraj system na płytę i zainstaluj przez bootowanie i sformatuj dysk z windows 10. 

Poza tym wytłumacz o co ci w końcu chodzi. Chcesz mieć dwa systemy, chcesz mieć tylko windows 7, tylko 10 i czasem 7. 

Polecam używać pełnych zdań, a temat powinien znajdować się w dziale Oprogramowanie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Po prostu nagraj system na płytę i zainstaluj przez bootowanie i sformatuj dysk z windows 10. 

Poza tym wytłumacz o co ci w końcu chodzi. Chcesz mieć dwa systemy, chcesz mieć tylko windows 7, tylko 10 i czasem 7. 

Polecam używać pełnych zdań, a temat powinien znajdować się w dziale Oprogramowanie.

Dzięki za odpowiedź ale już sobie poradziłem... ;)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...