Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego Wiedźmina kupić?

Drzozef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, otóż piszę ten temat, ponieważ od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem wiedźmina.
Ale problem polega na tym, że nie potrafię się zdecydować, który wiedźmin na chwilę obecną jest najbardziej wart uwagi.. chodzi mi głównie o długość rozgrywki i ciekawą fabułę.

Opublikowano

W takim razie Wiedźmin 3. Problem w tym, że trzeba robić questy w dobrej kolejności - np. na 3 poziom mając 20 dostaniesz z 5 expa, ale są na to mody. Poza tym wszystko jest dobrze. Ciekawy świat, dobra fabuła, itd. No może eksploracja jest nudna (to już raczej zależy od gracza), wszystko masz zaznaczone na mapie, więc nie ma efektu "wow". 

Opublikowano

Otóż aktualnie (moim zdaniem) bardzo wart uwagi jest Wiedźmin 3 i go bardzo polecam + dodatki do niego (na razie jeden dodatek).

Poprzedenie Wiedźminy też są bardzo dobre.

Jak dla mnie nie trzeba grać w W 1 i 2, by móc zagrać w 3, lecz polecam także w nie zagrać.

Opublikowano

­Gra nie stanie się "monotonna" po kilku godzinach rozgrywki?
Jeżeli nie, to czy warta jest swojej obecnej ceny? :P

Opublikowano

Ta gra ma tyle różnorodnych zadań, że aż chce się cały czas grać. Mnie np tylko nudziły te znaki zapytania. Moim zdaniem gra warta ceny.

Nie każdemu musi się podobać ta gra, znam osoby które po kilku godzinach przestały w ogóle grać.

Znudzą się zadania główne to robisz zadania poboczne które są dosłownie wszędzie. Znudzą się zadania poboczne, robisz zadania główne lub grasz w gwinta :v

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedzi. :) W najbliższym czasie na pewno sprawię sobie najnowszego Wiedźmina.

A temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...